Aanbevolen route
Heraklion
Rechtstreekse reis naar Anafi met veerboot
Anafi
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Heraklion
Reizen met de veerboot, vlucht naar Santorini
Santorini
Reizen met de veerboot naar Anafi
Anafi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Heraklion naar Anafi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Heraklion naar Anafi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Heraklion naar Anafi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Heraklion naar Anafi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Heraklion naar Anafi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways of Minoan Lines, zodat u de Heraklion Anafi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Heraklion naar Anafi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Heraklion - Anafi

Haven van vertrek
Heraklion
Griekenland
Kreta
Haven van aankomst
Anafi
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
129 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Heraklion naar Anafi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Heraklion naar Anafi kan een handige en aangename optie zijn om in Anafi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Heraklion naar Anafi een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Het is bekend dat wij in een maatschappij leven waarin alles snel, sneller en sneller moet gaan. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries ferry voor de 129 km tussen Heraklion en Anafi zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien vindt u uw overtocht Heraklion-Anafi wel iets te kort!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Heraklion Anafi, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Om wat zeelucht op te snuiven
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Heraklion-Anafi naar de buitenruimtes van het schip van ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Anafi beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Heraklion en Anafi?

Als u wilt reizen tussen Heraklion en Anafi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Heraklion Anafi
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Heraklion-Anafi en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Heraklion-Anafi vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Heraklion en Anafi boeken. ANEK Lines verzorgt 1 overtochten per week naar Anafi vanuit Heraklion en de reistijd is 4 uur. Meer informatie over ANEK Lines
4 uur
1 overtochten per week
Aigaion Pelagos Heraklion Anafi
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en havens in de Egeïsche Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Heraklion-Anafi vergelijken en een Aigaion Pelagos ticket tussen Heraklion en Anafi boeken. Meer informatie over Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Heraklion Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Heraklion-Anafi en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Heraklion-Anafi vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Heraklion en Anafi boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Heraklion? Waar komen de boten aan in Anafi?

Haven van vertrek in Heraklion

ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Anafi vanuit de volgende havens in Heraklion:

Heraklion
Kaart

Haven van aankomst in Anafi

De schepen van Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of ANEK Lines komen aan in Anafi in de volgende havens:

Anafi
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Heraklion en Anafi
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Heraklion naar Anafi gaat, duurt het minstens 4 uur om de 129 km tussen Heraklion en Anafi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Heraklion en Anafi) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, Aigaion Pelagos en Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Heraklion naar Anafi met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Heraklion en Anafi met elkaar verbinden: ANEK Lines, Aigaion Pelagos en Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Heraklion Anafi boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Heraklion en Anafi legt u 129 km af.

Hoe is een Heraklion naar Anafi ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Heraklion en Anafi eruit zou zien. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways of Minoan Lines, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Heraklion tot ontschepen in Anafi. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Heraklion en Anafi.

Instappen in Heraklion

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Heraklion Anafi ferry reis begint:

  • Aankomsttijd in de haven van Heraklion / U moet binnen de door ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Heraklion. Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Heraklion - Anafi / In de Heraklion ferry terminal, zoek naar de ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Anafi / In de veerbootterminal van Heraklion worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van het schip tussen Heraklion en Anafi

Op het schip van ANEK Lines, Aigaion Pelagos of Blue Star Ferries heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

De ferry nadert Anafi, ontschepen is aanstaande!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Anafi:

  • De haven van Anafi is in zicht / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Anafi Harbour is vastgemaakt. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Anafi vanaf het dek van de boot.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Anafi Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Anafi verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger gaat het nog sneller. In Anafi komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk is uw vakantie in Anafi begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd