Aanbevolen route
Heysham
Rechtstreekse reis naar Dublin met veerboot
Dublin
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Heysham
Reizen met de veerboot naar Douglas
Douglas
Reizen met de vlucht, veerboot naar Dublin
Dublin
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Heysham naar Dublin?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Heysham naar Dublin? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Heysham naar Dublin is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Heysham naar Dublin stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Heysham naar Dublin ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Isle of Man Steam Packet of Seatruck Ferries, zodat u de Heysham Dublin ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Seatruck Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Heysham naar Dublin te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Heysham - Dublin

Haven van vertrek
Heysham
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Haven van aankomst
Dublin
Ierland
Afstand
235 km
Veerboot maatschappijen
Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Heysham en Dublin?

Als u wilt reizen tussen Heysham en Dublin met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Seatruck Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Seatruck Ferries Heysham Dublin
Seatruck Ferries
De veerbootmaatschappij Seatruck Ferries verzorgt overtochten in Ierland en Verenigd Koninkrijk en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Heysham en Dublin. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Heysham-Dublin vergelijken en een Seatruck Ferries ticket tussen Heysham en Dublin boeken. Meer informatie over Seatruck Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Heysham? Waar komen de boten aan in Dublin?

Haven van vertrek in Heysham

Seatruck Ferries veerboten vertrekken naar Dublin vanuit de volgende havens in Heysham:

Heysham Port
Kaart

Haven van aankomst in Dublin

De schepen van Seatruck Ferries komen aan in Dublin in de volgende havens:

Dublin Ferries Terminal 1
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Heysham en Dublin
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Heysham en Dublin met elkaar verbinden: Seatruck Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries.

Veerboten Heysham Dublin - vergelijk en boek je ticket | Vivanoda

Toeristische gids voor de veerbootreis van Heysham naar Dublin

Wat kan men bezoeken en doen in Dublin?

Om uw rondleiding door Dublin te beginnen, gaat u naar het beroemde Guinness Storehouse, een oude brouwerij die nu een biermuseum is geworden. Hier kunt u leren over de geschiedenis van Guinness en genieten van een pint van Ierlands beroemde zwarte bier terwijl u geniet van het panoramische uitzicht over de stad.

Ga daarna naar Trinity College om het beroemde Book of Kells te bekijken, een rijkelijk verlucht manuscript uit de 9e eeuw. Ook de bibliotheek van het Trinity College, met zijn plafondhoge planken vol houten boeken, mag u niet missen.

Voor een meer culturele ervaring bezoekt u de wijk Temple Bar, bekend om zijn levendige pubs, straatartiesten en kunstgalerijen. Patrick's Cathedral, de grootste kerk van Ierland, die wordt beschouwd als een juweel van gotische architectuur.

Voor een ontspannende wandeling gaat u ten slotte naar St Stephen's Green, waar u de goed onderhouden tuinen en historische standbeelden kunt bewonderen. En vergeet natuurlijk niet de culinaire hoogstandjes van Dublin te proeven, zoals Irish stew, scones en de beroemde fish and chips.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd