Met de veerboot van Hirtshals naar Ijsland

Met de veerboot van Hirtshals naar Ijsland is een uitstekende keuze! Hirtshals-Ijsland veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Smyril Line) die de havens van Seydisfjordur en Hirtshals aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Hirtshals Ijsland ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Smyril Line vergelijkt.

Veerboot Hirtshals Ijsland in cijfers

Landen
Denemarken
Ijsland
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Hirtshals Ijsland veerboot routes

Op zoek naar een Hirtshals naar Ijsland veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Hirtshals en Ijsland te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Smyril Line bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Hirtshals of Seydisfjordur te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Hirtshals Ijsland ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Smyril Line. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Hirtshals en Ijsland!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Hirtshals Ijsland - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Hirtshals naar Ijsland

Ijsland: Veerbootreis en ontdekking van het land

Het eerste wat u moet zien in IJsland is natuurlijk de pure natuur. De landschappen zijn spectaculair en worden vaak 'maanachtig' genoemd. Geisers, gletsjers, watervallen en warmwaterbronnen zijn de belangrijkste natuurlijke attracties. Het Nationaal Park Thingvellir is een must, omdat hier de Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen samenkomen. U kunt ook de beroemde Strokkur geiser bezoeken, die om de paar minuten water uitspuwt.

Dan is er nog de stad Reykjavik, de IJslandse hoofdstad. Hoewel ze klein is, staat ze vol culturele bezienswaardigheden zoals de Hallgrimskirkja, een moderne en indrukwekkende kerk met een adembenemend uitzicht over de stad. De stad herbergt ook interessante musea, zoals het Nationaal Museum van IJsland en het Museum voor Hedendaagse Kunst.

Om u te verplaatsen in IJsland zijn er verschillende opties. Reizen per bus is handig en betaalbaar, en er zijn ook georganiseerde busreizen naar de belangrijkste bezienswaardigheden. De meeste bezoekers kiezen er echter voor een auto te huren om het land in hun eigen tempo te verkennen. De IJslandse wegen kunnen hobbelig zijn, dus een terreinwagen wordt vaak aangeraden.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None