Horta
Rechtstreekse reis naar Velas met veerboot
Velas
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Horta naar Velas?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Horta naar Velas? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Horta naar Velas is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Horta naar Velas stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Horta naar Velas ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Atlanticoline, zodat u de Horta Velas ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Atlanticoline bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Horta naar Velas te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Horta - Velas

Haven van vertrek
Horta
Portugal
Azoren
Haven van aankomst
Velas
Portugal
Azoren
Afstand
40 km
Veerboot maatschappijen
Atlanticoline
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur 40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Horta Velas: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Horta naar Velas wilt reizen, variëren de prijzen van €18 voor één persoon als u zonder auto reist tot €18 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Horta naar Velas route is €18. De gemiddelde vaartijd van Horta naar Velas is 2 uur 11 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 20 min over om Velas te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 5 min in Velas aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:00 vanuit de haven van Horta. De laatste boot naar Velas verlaat de haven van Horta om 21:00.

Gemiddelde prijs van een Horta naar Velas ferry overtocht
€18
Prijsklasse van overtochten Horta Velas (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€18 - €18
Gemiddelde reistijd Horta Velas
2 uur 11 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Velas
08:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Velas
21:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Velas
10:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Velas
23:20

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Horta en Velas?

Als u wilt reizen tussen Horta en Velas met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Atlanticoline die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Atlanticoline Horta Velas
Atlanticoline
Atlanticoline is een veerbootmaatschappij gevestigd in Funchal, Portugal die veerdiensten aanbiedt tussen de Azoren eilanden en de Portugese kust. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Horta-Velas vergelijken en een Atlanticoline ticket tussen Horta en Velas boeken. Atlanticoline verzorgt 3 overtochten per dag naar Velas vanuit Horta en de reistijd is 1 uur 40 min. Meer informatie over Atlanticoline
1 uur 40 min
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Horta? Waar komen de boten aan in Velas?

Haven van vertrek in Horta

Atlanticoline veerboten vertrekken naar Velas vanuit de volgende havens in Horta:

Horta
Kaart

Haven van aankomst in Velas

De schepen van Atlanticoline komen aan in Velas in de volgende havens:

Velas
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd