Aanbevolen route
Ibiza
Rechtstreekse reis naar Denia met veerboot
Denia
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Ibiza
Reizen met de veerboot naar Formentera
Formentera
Reizen met de veerboot naar Denia
Denia
Prijzen zoeken
Ibiza
Reizen met de vlucht, veerboot naar Valencia
Valencia
Reizen met de carpooling, bus naar Denia
Denia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ibiza naar Denia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ibiza naar Denia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ibiza naar Denia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ibiza naar Denia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ibiza naar Denia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi of Mediterranea Pitiusa, zodat u de Ibiza Denia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Baleària bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ibiza naar Denia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ibiza - Denia

Haven van vertrek
Ibiza
Spanje
De Balearen
Haven van aankomst
Denia
Spanje
Valencia
Afstand
115 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ibiza Denia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ibiza naar Denia wilt reizen, variëren de prijzen van €70 voor één persoon als u zonder auto reist tot €301 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ibiza naar Denia route is €167. De gemiddelde vaartijd van Ibiza naar Denia is 2 uur 45 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur 29 min over om Denia te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 15 min in Denia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 11:00 vanuit de haven van Ibiza. De laatste boot naar Denia verlaat de haven van Ibiza om 20:30.

Gemiddelde prijs van een Ibiza naar Denia ferry overtocht
€167
Prijsklasse van overtochten Ibiza Denia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€70 - €301
Gemiddelde reistijd Ibiza Denia
2 uur 45 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Denia
11:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Denia
20:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Denia
13:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Denia
23:59

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ibiza en Denia?

Als u wilt reizen tussen Ibiza en Denia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Baleària die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Baleària Ibiza Denia
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ibiza-Denia vergelijken en een Baleària ticket tussen Ibiza en Denia boeken. Baleària verzorgt 4 overtochten per dag naar Denia vanuit Ibiza en de reistijd is 2 uur. Meer informatie over Baleària
2 uur
4 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Ibiza? Waar komen de boten aan in Denia?

Haven van vertrek in Ibiza

Baleària veerboten vertrekken naar Denia vanuit de volgende havens in Ibiza:

Ibiza Eivissa
Kaart

Haven van aankomst in Denia

De schepen van Baleària komen aan in Denia in de volgende havens:

Dénia
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ibiza naar Denia gaat, duurt het minstens 2 uur om de 115 km tussen Ibiza en Denia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ibiza en Denia) en de veerbootmaatschappij (Baleària). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Ibiza naar Denia met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Ibiza en Denia met elkaar verbinden: Baleària.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Om met de boot van Ibiza naar Denia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €70 voor de laagste prijs tot €301 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €167.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ibiza om 11:00 naar Denia.

De laatste ferry naar Denia vertrekt meestal om 20:30 vanuit Ibiza.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd