Illas Cíes
Rechtstreekse reis naar Baiona met veerboot
Baiona
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Illas Cíes naar Baiona?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Illas Cíes naar Baiona? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Illas Cíes naar Baiona is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Illas Cíes naar Baiona stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Illas Cíes naar Baiona ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Naviera Nabia, zodat u de Illas Cíes Baiona ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Naviera Nabia bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Illas Cíes naar Baiona te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Illas Cíes - Baiona

Haven van vertrek
Illas Cíes
Spanje
Galicia
Haven van aankomst
Baiona
Spanje
Galicia
Afstand
9 km
Veerboot maatschappijen
Naviera Nabia
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Illas Cíes en Baiona?

Als u wilt reizen tussen Illas Cíes en Baiona met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Naviera Nabia die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Naviera Nabia Illas Cíes Baiona
Naviera Nabia
De veerbootmaatschappij Naviera Nabia verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Illas Cíes en Baiona. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Illas Cíes-Baiona vergelijken en een Naviera Nabia ticket tussen Illas Cíes en Baiona boeken. Meer informatie over Naviera Nabia

Waar vertrekken de veerboten in Illas Cíes? Waar komen de boten aan in Baiona?

Haven van vertrek in Illas Cíes

Naviera Nabia veerboten vertrekken naar Baiona vanuit de volgende havens in Illas Cíes:

Cies Islands
Kaart

Haven van aankomst in Baiona

De schepen van Naviera Nabia komen aan in Baiona in de volgende havens:

Baiona
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd