Aanbevolen route
Ios
Rechtstreekse reis naar Rafina met veerboot
Rafina
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Ios
Reizen met de veerboot naar Paros
Paros
Reizen met de veerboot naar Rafina
Rafina
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ios naar Rafina?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ios naar Rafina? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ios naar Rafina is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ios naar Rafina stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ios naar Rafina ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines of Hellenic Seaways, zodat u de Ios Rafina ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Golden Star Ferries of Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ios naar Rafina te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ios - Rafina

Haven van vertrek
Ios
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Rafina
Griekenland
Attica
Afstand
183 km
Veerboot maatschappijen
Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways
Frequentie van overtochten
14 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ios Rafina: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ios naar Rafina wilt reizen, variëren de prijzen van €76 voor één persoon als u zonder auto reist tot €235 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ios naar Rafina route is €156. De gemiddelde vaartijd van Ios naar Rafina is 5 uur 5 min. De langzaamste veerboten doen er 5 uur 5 min over om Rafina te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur 5 min in Rafina aankomen. De eerste ferry vertrekt om 15:15 vanuit de haven van Ios.

Gemiddelde prijs van een Ios naar Rafina ferry overtocht
€156
Prijsklasse van overtochten Ios Rafina (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€76 - €235
Gemiddelde reistijd Ios Rafina
5 uur 5 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Rafina
15:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Rafina
20:20

Waarom met de veerboot van Ios naar Rafina?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Ios naar Rafina kan een handige en aangename optie zijn om in Rafina te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Ios naar Rafina een ideale manier van reizen is.

Niet moe worden, anders dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De Ios Rafina ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van Golden Star Ferries of Blue Star Ferries, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Rafina.
Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Ios-Rafina naar de buitenruimtes van het schip van Golden Star Ferries of Blue Star Ferries om diep adem te halen. De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in Rafina aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Ios en Rafina te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Ios verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Uw kinderen zullen zich de boottocht van Ios naar Rafina nog lang herinneren.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ios en Rafina?

Als u wilt reizen tussen Ios en Rafina met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Golden Star Ferries of Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Golden Star Ferries Ios Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries is een in Griekenland gevestigde veerbootmaatschappij die afvaarten aanbiedt naar diverse bestemmingen in Griekenland, Italië en Turkije. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ios-Rafina vergelijken en een Golden Star Ferries ticket tussen Ios en Rafina boeken. Golden Star Ferries verzorgt 7 overtochten per week naar Rafina vanuit Ios en de reistijd is 5 uur 50 min. Meer informatie over Golden Star Ferries
5 uur 50 min
7 overtochten per week
Blue Star Ferries Ios Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Ios-Rafina en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ios-Rafina vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Ios en Rafina boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Ios? Waar komen de boten aan in Rafina?

Haven van vertrek in Ios

Golden Star Ferries of Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Rafina vanuit de volgende havens in Ios:

Ios
Kaart

Haven van aankomst in Rafina

De schepen van Blue Star Ferries of Golden Star Ferries komen aan in Rafina in de volgende havens:

Rafina
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Ios en Rafina
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ios naar Rafina gaat, duurt het minstens 4 uur 20 min om de 183 km tussen Ios en Rafina af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ios en Rafina) en de veerbootmaatschappij (Golden Star Ferries en Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 14 overtochten per week van Ios naar Rafina met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Ios en Rafina met elkaar verbinden: Golden Star Ferries en Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways.

Tijdens uw overtocht tussen Ios en Rafina legt u 183 km af.

Om met de boot van Ios naar Rafina te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €76 voor de laagste prijs tot €235 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €156.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ios om 15:15 naar Rafina.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd