Ischia
Rechtstreekse reis naar Procida met veerboot
Procida
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ischia naar Procida?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ischia naar Procida? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ischia naar Procida is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ischia naar Procida stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ischia naar Procida ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Medmar, Alilauro, Alicost of Caremar, zodat u de Ischia Procida ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Medmar, Alilauro, Alicost of Caremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ischia naar Procida te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ischia - Procida

Haven van vertrek
Ischia
Italië
Campania
Haven van aankomst
Procida
Italië
Campania
Afstand
8 km
Veerboot maatschappijen
Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ischia Procida: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ischia naar Procida wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €77 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ischia naar Procida route is €32. De gemiddelde vaartijd van Ischia naar Procida is 22 min. De langzaamste veerboten doen er 30 min over om Procida te bereiken, terwijl de snelste boten in 15 min in Procida aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:10 vanuit de haven van Ischia. De laatste boot naar Procida verlaat de haven van Ischia om 17:25.

Gemiddelde prijs van een Ischia naar Procida ferry overtocht
€32
Prijsklasse van overtochten Ischia Procida (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €77
Gemiddelde reistijd Ischia Procida
22 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Procida
06:10
Tijd laatste ferry vertrekt naar Procida
17:25
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Procida
06:35
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Procida
17:45

Waarom met de veerboot van Ischia naar Procida?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Ischia naar Procida kan een handige en aangename optie zijn om in Procida te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Ischia naar Procida een ideale manier van reizen is.

Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Ischia-Procida naar de buitenruimtes van het schip van Medmar, Alilauro, Alicost of Caremar om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Procida beginnen.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Ischia en Procida te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is gemakkelijker. Zodra u Ischia verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Procida vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Ischia en Procida zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
De tijd nemen wordt een plezier
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Toch zult u met plezier vanuit Ischia vertrekken op een Medmar, Alilauro, Alicost of Caremar ferry die de 8 km naar Procida aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Ischia-Procida wel iets te kort!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ischia en Procida?

Als u wilt reizen tussen Ischia en Procida met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Medmar, Alilauro, Alicost of Caremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Medmar Ischia Procida
Medmar
Medmar is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt naar bestemmingen in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ischia-Procida vergelijken en een Medmar ticket tussen Ischia en Procida boeken. Medmar verzorgt 3 overtochten per dag naar Procida vanuit Ischia en de reistijd is 20 min. Meer informatie over Medmar
20 min
3 overtochten per dag
Alilauro Ischia Procida
Alilauro
Alilauro is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Italiaanse eilanden in de Tyrreense Zee, waaronder Ischia en Capri. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ischia-Procida vergelijken en een Alilauro ticket tussen Ischia en Procida boeken. Alilauro verzorgt 3 overtochten per week naar Procida vanuit Ischia en de reistijd is 20 min. Meer informatie over Alilauro
20 min
3 overtochten per week
Alicost Ischia Procida
Alicost
De veerbootmaatschappij Alicost verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Ischia en Procida. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ischia-Procida vergelijken en een Alicost ticket tussen Ischia en Procida boeken. Meer informatie over Alicost
Caremar Ischia Procida
Caremar
De veerbootmaatschappij Caremar verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Ischia en Procida. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ischia-Procida vergelijken en een Caremar ticket tussen Ischia en Procida boeken. Meer informatie over Caremar

Waar vertrekken de veerboten in Ischia? Waar komen de boten aan in Procida?

Haven van vertrek in Ischia

Medmar, Alilauro, Alicost of Caremar veerboten vertrekken naar Procida vanuit de volgende havens in Ischia:

Ischia
Kaart

Haven van aankomst in Procida

De schepen van Caremar, Alicost, Alilauro of Medmar komen aan in Procida in de volgende havens:

Procida
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ischia naar Procida gaat, duurt het minstens 20 min om de 8 km tussen Ischia en Procida af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ischia en Procida) en de veerbootmaatschappij (Medmar, Alilauro, Alicost en Caremar). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Ischia naar Procida met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Ischia en Procida met elkaar verbinden: Medmar, Alilauro, Alicost en Caremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Ischia Procida boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Ischia en Procida legt u 8 km af.

Om met de boot van Ischia naar Procida te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €12 voor de laagste prijs tot €77 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €32.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ischia om 06:10 naar Procida.

De laatste ferry naar Procida vertrekt meestal om 17:25 vanuit Ischia.

Hoe is een Ischia naar Procida ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Ischia naar Procida zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Ischia tot het ontschepen in Procida, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Medmar, Alilauro, Alicost en Caremar. U vindt hier ook praktische informatie over Ischia en Procida.

Instappen in Ischia

Voordat u vertrekt op uw Ischia Procida ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Ischia / U dient ruim van tevoren in de haven van Ischia aan te komen. Controleer dit bij uw Caremar, Alicost, Alilauro of Medmar maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Ischia - Procida / In de Ischia ferry terminal, zoek naar de Medmar, Alilauro, Alicost of Caremar balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Procida / Vanuit de veerbootterminal van Ischia wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Medmar, Alilauro, Alicost of Caremar om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van de ferry van Ischia naar Procida

Aan boord van het schip van Caremar, Alicost, Alilauro of Medmar kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Procida is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Procida:

  • De haven van Procida is in zicht / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. U hoeft zich niet te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Procida.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Ischia naar Procida bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Procida uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Procida is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. In Procida komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk is uw vakantie in Procida begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd