Isles Of Scilly
Rechtstreekse reis naar Penzance met vlucht, veerboot
Penzance
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Isles Of Scilly naar Penzance?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Isles Of Scilly naar Penzance? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Isles Of Scilly naar Penzance is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Isles Of Scilly naar Penzance stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Isles Of Scilly naar Penzance ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Scillonian Ferry, zodat u de Isles Of Scilly Penzance ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Scillonian Ferry bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Isles Of Scilly naar Penzance te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Isles Of Scilly - Penzance

Haven van vertrek
Isles Of Scilly
Verenigd Koninkrijk
Haven van aankomst
Penzance
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Afstand
59 km
Veerboot maatschappijen
Scillonian Ferry
Frequentie van overtochten
8 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Isles Of Scilly Penzance: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Isles Of Scilly naar Penzance wilt reizen, variëren de prijzen van €97 voor één persoon als u zonder auto reist tot €107 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Isles Of Scilly naar Penzance route is €100. De gemiddelde vaartijd van Isles Of Scilly naar Penzance is 2 uur 45 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 45 min over om Penzance te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 45 min in Penzance aankomen. De eerste ferry vertrekt om 14:00 vanuit de haven van Isles Of Scilly. De laatste boot naar Penzance verlaat de haven van Isles Of Scilly om 16:30.

Gemiddelde prijs van een Isles Of Scilly naar Penzance ferry overtocht
€100
Prijsklasse van overtochten Isles Of Scilly Penzance (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€97 - €107
Gemiddelde reistijd Isles Of Scilly Penzance
2 uur 45 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Penzance
14:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Penzance
16:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Penzance
16:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Penzance
19:15

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Isles Of Scilly en Penzance?

Als u wilt reizen tussen Isles Of Scilly en Penzance met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Scillonian Ferry die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Scillonian Ferry Isles Of Scilly Penzance
Scillonian Ferry
De veerbootmaatschappij Scillonian Ferry verzorgt overtochten in Verenigd Koninkrijk en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Isles Of Scilly en Penzance. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Isles Of Scilly-Penzance vergelijken en een Scillonian Ferry ticket tussen Isles Of Scilly en Penzance boeken. Scillonian Ferry verzorgt 8 overtochten per week naar Penzance vanuit Isles Of Scilly en de reistijd is 2 uur 50 min. Meer informatie over Scillonian Ferry
2 uur 50 min
8 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Isles Of Scilly? Waar komen de boten aan in Penzance?

Haven van vertrek in Isles Of Scilly

Scillonian Ferry veerboten vertrekken naar Penzance vanuit de volgende havens in Isles Of Scilly:

St Mary's Isles Of Scilly Terminal
Kaart

Haven van aankomst in Penzance

De schepen van Scillonian Ferry komen aan in Penzance in de volgende havens:

Penzance Harbour
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd