Kea
Rechtstreekse reis naar Lavrio met veerboot
Lavrio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kea naar Lavrio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kea naar Lavrio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kea naar Lavrio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kea naar Lavrio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kea naar Lavrio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries, zodat u de Kea Lavrio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kea naar Lavrio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kea - Lavrio

Haven van vertrek
Kea
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Lavrio
Griekenland
Attica
Afstand
26 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
1 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kea Lavrio: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kea naar Lavrio wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €63 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kea naar Lavrio route is €29. De gemiddelde vaartijd van Kea naar Lavrio is 55 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur over om Lavrio te bereiken, terwijl de snelste boten in 45 min in Lavrio aankomen. De eerste ferry vertrekt om 12:10 vanuit de haven van Kea. De laatste boot naar Lavrio verlaat de haven van Kea om 14:20.

Gemiddelde prijs van een Kea naar Lavrio ferry overtocht
€29
Prijsklasse van overtochten Kea Lavrio (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €63
Gemiddelde reistijd Kea Lavrio
55 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Lavrio
12:10
Tijd laatste ferry vertrekt naar Lavrio
14:20
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Lavrio
12:55
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Lavrio
15:20

Waarom met de veerboot van Kea naar Lavrio?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Kea naar Lavrio kan een handige en aangename optie zijn om in Lavrio te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Kea naar Lavrio een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Kea tot Lavrio, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U reist met een gerust hart van Kea naar Lavrio, zonder angst voor schade aan uw motorfiets. U stapt in Lavrio op uw fiets om van de boot te stappen.
Om wat zeelucht op te snuiven
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Kea-Lavrio naar de buitenruimtes van het schip van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Lavrio beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kea en Lavrio?

Als u wilt reizen tussen Kea en Lavrio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Kea Lavrio
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Kea-Lavrio en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kea-Lavrio vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Kea en Lavrio boeken. Meer informatie over ANEK Lines
Hellenic Seaways Kea Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kea-Lavrio vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Kea en Lavrio boeken. Hellenic Seaways verzorgt 2 overtochten per week naar Lavrio vanuit Kea en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Hellenic Seaways
1 uur
2 overtochten per week
Sea Jets Kea Lavrio
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kea-Lavrio vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Kea en Lavrio boeken. Meer informatie over Sea Jets
Triton Ferries Kea Lavrio
Triton Ferries
De veerbootmaatschappij Triton Ferries verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Kea en Lavrio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kea-Lavrio vergelijken en een Triton Ferries ticket tussen Kea en Lavrio boeken. Meer informatie over Triton Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Kea? Waar komen de boten aan in Lavrio?

Haven van vertrek in Kea

ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries veerboten vertrekken naar Lavrio vanuit de volgende havens in Kea:

Kea Korissia
Kaart

Haven van aankomst in Lavrio

De schepen van Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways of ANEK Lines komen aan in Lavrio in de volgende havens:

Lavrio
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Kea naar Lavrio gaat, duurt het minstens 1 uur om de 26 km tussen Kea en Lavrio af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Kea en Lavrio) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets en Triton Ferries). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Kea naar Lavrio met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Kea en Lavrio met elkaar verbinden: ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets en Triton Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Kea Lavrio boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Kea en Lavrio legt u 26 km af.

Om met de boot van Kea naar Lavrio te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €12 voor de laagste prijs tot €63 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €29.

De eerste ferry vertrekt vanuit Kea om 12:10 naar Lavrio.

De laatste ferry naar Lavrio vertrekt meestal om 14:20 vanuit Kea.

Hoe is een Kea naar Lavrio ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Kea naar Lavrio zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Kea tot ontschepen in Lavrio. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Kea en Lavrio.

Instappen in Kea

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Kea Lavrio ferry reis begint:

  • Aankomsttijd in de haven van Kea / U moet binnen de door ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Kea. Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Kea - Lavrio / Ga naar de balie van Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways of ANEK Lines in de ferry terminal van Kea om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Lavrio / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Kea die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van het schip tussen Kea en Lavrio

Op het schip van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

De ferry nadert Lavrio, ontschepen is aanstaande!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Lavrio:

  • Naderen van de haven van Lavrio / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Lavrio Harbour is vastgemaakt. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Lavrio vanaf het dek van de boot.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Lavrio Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Lavrio verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger gaat het nog sneller. Het douanepersoneel in de haven van Lavrio kan u een controle geven. Eindelijk begint uw verblijf in Lavrio serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd