Aanbevolen route
Kimolos
Rechtstreekse reis naar Syros met veerboot
Syros
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Kimolos
Reizen met de veerboot naar Tinos
Tinos
Reizen met de veerboot naar Syros
Syros
Prijzen zoeken
Kimolos
Reizen met de veerboot naar Milos
Milos
Reizen met de veerboot naar Syros
Syros
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kimolos naar Syros?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kimolos naar Syros? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kimolos naar Syros is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kimolos naar Syros stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kimolos naar Syros ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines of Sea Jets, zodat u de Kimolos Syros ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kimolos naar Syros te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kimolos - Syros

Haven van vertrek
Kimolos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Syros
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
102 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries
Frequentie van overtochten
4 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kimolos Syros: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kimolos naar Syros wilt reizen, variëren de prijzen van €13 voor één persoon als u zonder auto reist tot €74 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kimolos naar Syros route is €33. De gemiddelde vaartijd van Kimolos naar Syros is 4 uur 34 min. De langzaamste veerboten doen er 5 uur 55 min over om Syros te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 30 min in Syros aankomen. De eerste ferry vertrekt om 11:35 vanuit de haven van Kimolos. De laatste boot naar Syros verlaat de haven van Kimolos om 15:35.

Gemiddelde prijs van een Kimolos naar Syros ferry overtocht
€33
Prijsklasse van overtochten Kimolos Syros (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€13 - €74
Gemiddelde reistijd Kimolos Syros
4 uur 34 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Syros
11:35
Tijd laatste ferry vertrekt naar Syros
15:35
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Syros
14:05
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Syros
21:30

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kimolos en Syros?

Als u wilt reizen tussen Kimolos en Syros met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Kimolos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kimolos-Syros vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Kimolos en Syros boeken. Hellenic Seaways verzorgt 4 overtochten per week naar Syros vanuit Kimolos en de reistijd is 4 uur 30 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
4 uur 30 min
4 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Kimolos? Waar komen de boten aan in Syros?

Haven van vertrek in Kimolos

Hellenic Seaways veerboten vertrekken naar Syros vanuit de volgende havens in Kimolos:

Kimolos
Kaart

Haven van aankomst in Syros

De schepen van Hellenic Seaways komen aan in Syros in de volgende havens:

Port of Siros Ermoupoli
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Kimolos naar Syros gaat, duurt het minstens 4 uur 30 min om de 102 km tussen Kimolos en Syros af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Kimolos en Syros) en de veerbootmaatschappij (Hellenic Seaways). Momenteel zijn er 4 overtochten per week van Kimolos naar Syros met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Kimolos en Syros met elkaar verbinden: Hellenic Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries.

Om met de boot van Kimolos naar Syros te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €13 voor de laagste prijs tot €74 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €33.

De eerste ferry vertrekt vanuit Kimolos om 11:35 naar Syros.

De laatste ferry naar Syros vertrekt meestal om 15:35 vanuit Kimolos.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd