Kissamos
Rechtstreekse reis naar Gytheio met veerboot
Gytheio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kissamos naar Gytheio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kissamos naar Gytheio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kissamos naar Gytheio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kissamos naar Gytheio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kissamos naar Gytheio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, zodat u de Kissamos Gytheio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kissamos naar Gytheio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kissamos - Gytheio

Haven van vertrek
Kissamos
Griekenland
Kreta
Haven van aankomst
Gytheio
Griekenland
Peloponnesos
Afstand
171 km
Veerboot maatschappijen
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kissamos Gytheio: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kissamos naar Gytheio wilt reizen, variëren de prijzen van €23 voor één persoon als u zonder auto reist tot €149 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kissamos naar Gytheio route is €86. De gemiddelde vaartijd van Kissamos naar Gytheio is 7 uur 10 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur 10 min over om Gytheio te bereiken, terwijl de snelste boten in 7 uur 10 min in Gytheio aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:15 vanuit de haven van Kissamos. De laatste boot naar Gytheio verlaat de haven van Kissamos om 11:00.

Gemiddelde prijs van een Kissamos naar Gytheio ferry overtocht
€86
Prijsklasse van overtochten Kissamos Gytheio (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€23 - €149
Gemiddelde reistijd Kissamos Gytheio
7 uur 10 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Gytheio
08:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Gytheio
11:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Gytheio
15:25
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Gytheio
18:10

Waarom met de veerboot van Kissamos naar Gytheio?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Kissamos naar Gytheio kan een handige en aangename optie zijn om in Gytheio te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Kissamos naar Gytheio een ideale manier van reizen is.

Niet moe worden, anders dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De Kissamos Gytheio ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt ongetwijfeld volledig ontspannen aan in Gytheio.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Kissamos-Gytheio in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U vindt hem bij aankomst in Gytheio bij het uitstappen.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Kissamos naar Gytheio te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Kissamos Gytheio overtocht op de Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. U zult nooit zoveel vrijheid en vermaak hebben tijdens een vlucht!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kissamos en Gytheio?

Als u wilt reizen tussen Kissamos en Gytheio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

LANE Sea Line Kissamos Gytheio
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kissamos-Gytheio vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Kissamos en Gytheio boeken. Meer informatie over LANE Sea Line
Sea Jets Kissamos Gytheio
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kissamos-Gytheio vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Kissamos en Gytheio boeken. Meer informatie over Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Gytheio
Lane Sea Lines
De veerbootmaatschappij Lane Sea Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Kissamos en Gytheio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kissamos-Gytheio vergelijken en een Lane Sea Lines ticket tussen Kissamos en Gytheio boeken. Meer informatie over Lane Sea Lines

Waar vertrekken de veerboten in Kissamos? Waar komen de boten aan in Gytheio?

Haven van vertrek in Kissamos

LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines veerboten vertrekken naar Gytheio vanuit de volgende havens in Kissamos:

Kissamos
Kaart

Haven van aankomst in Gytheio

De schepen van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line komen aan in Gytheio in de volgende havens:

Gytheio
Kaart
Gythion
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Kissamos en Gytheio met elkaar verbinden: LANE Sea Line, Sea Jets en Lane Sea Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Kissamos Gytheio boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Kissamos en Gytheio legt u 171 km af.

Om met de boot van Kissamos naar Gytheio te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €23 voor de laagste prijs tot €149 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €86.

De eerste ferry vertrekt vanuit Kissamos om 08:15 naar Gytheio.

De laatste ferry naar Gytheio vertrekt meestal om 11:00 vanuit Kissamos.

Beleef een Kissamos naar Gytheio ferry overtocht

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Kissamos naar Gytheio zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Kissamos Gytheio cruise aan boord van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Kissamos tot ontscheping in Gytheio in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Kissamos en Gytheio.

Klaar voor inscheping in Kissamos

Voordat uw Kissamos Gytheio ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aankomsttijd in de haven van Kissamos / U moet binnen de door LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Kissamos. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Kissamos - Gytheio / In de Kissamos ferry terminal, zoek naar de LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Gytheio / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Kissamos die u uitnodigen om aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Aan boord van de ferry van Kissamos naar Gytheio

Op het schip van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Gytheio is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Gytheio:

  • De haven van Gytheio is in zicht / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Gytheio binnen manoeuvreert.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Kissamos naar Gytheio bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Gytheio uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Gytheio verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Gytheio kan u een controle geven. Eindelijk is uw vakantie in Gytheio begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd