Kos
Rechtstreekse reis naar Agathonisi met veerboot
Agathonisi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kos naar Agathonisi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kos naar Agathonisi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kos naar Agathonisi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kos naar Agathonisi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kos naar Agathonisi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Dodekanisos Seaways, zodat u de Kos Agathonisi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Dodekanisos Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kos naar Agathonisi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kos - Agathonisi

Haven van vertrek
Kos
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Agathonisi
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
73 km
Veerboot maatschappijen
Dodekanisos Seaways
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
3 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kos Agathonisi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kos naar Agathonisi wilt reizen, variëren de prijzen van €39 voor één persoon als u zonder auto reist tot €195 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kos naar Agathonisi route is €117. De gemiddelde vaartijd van Kos naar Agathonisi is 3 uur 12 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 15 min over om Agathonisi te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur 10 min in Agathonisi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:10 vanuit de haven van Kos. De laatste boot naar Agathonisi verlaat de haven van Kos om 15:40.

Gemiddelde prijs van een Kos naar Agathonisi ferry overtocht
€117
Prijsklasse van overtochten Kos Agathonisi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€39 - €195
Gemiddelde reistijd Kos Agathonisi
3 uur 12 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Agathonisi
10:10
Tijd laatste ferry vertrekt naar Agathonisi
15:40
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Agathonisi
13:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Agathonisi
18:55

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kos en Agathonisi?

Als u wilt reizen tussen Kos en Agathonisi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Dodekanisos Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Dodekanisos Seaways Kos Agathonisi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways werd opgericht in 1991 en is gevestigd in Rhodos, Griekenland. De maatschappij bedient de eilanden in de Egeïsche Zee en de havens in de Ionische Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kos-Agathonisi vergelijken en een Dodekanisos Seaways ticket tussen Kos en Agathonisi boeken. Dodekanisos Seaways verzorgt 2 overtochten per week naar Agathonisi vanuit Kos en de reistijd is 3 uur 20 min. Meer informatie over Dodekanisos Seaways
3 uur 20 min
2 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Kos? Waar komen de boten aan in Agathonisi?

Haven van vertrek in Kos

Dodekanisos Seaways veerboten vertrekken naar Agathonisi vanuit de volgende havens in Kos:

Kos
Kaart

Haven van aankomst in Agathonisi

De schepen van Dodekanisos Seaways komen aan in Agathonisi in de volgende havens:

Agathonisi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd