Kos
Rechtstreekse reis naar Astypalaia met veerboot
Astypalaia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kos naar Astypalaia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kos naar Astypalaia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kos naar Astypalaia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kos naar Astypalaia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kos naar Astypalaia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Dodekanisos Seaways of Blue Star Ferries, zodat u de Kos Astypalaia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Dodekanisos Seaways of Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kos naar Astypalaia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kos - Astypalaia

Haven van vertrek
Kos
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Astypalaia
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
95 km
Veerboot maatschappijen
Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
3 uur 40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kos Astypalaia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kos naar Astypalaia wilt reizen, variëren de prijzen van €16 voor één persoon als u zonder auto reist tot €150 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kos naar Astypalaia route is €69. De gemiddelde vaartijd van Kos naar Astypalaia is 2 uur 57 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur 25 min over om Astypalaia te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 45 min in Astypalaia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 11:45 vanuit de haven van Kos. De laatste boot naar Astypalaia verlaat de haven van Kos om 23:35.

Gemiddelde prijs van een Kos naar Astypalaia ferry overtocht
€69
Prijsklasse van overtochten Kos Astypalaia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€16 - €150
Gemiddelde reistijd Kos Astypalaia
2 uur 57 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Astypalaia
11:45
Tijd laatste ferry vertrekt naar Astypalaia
23:35
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Astypalaia
01:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Astypalaia
13:45

Waarom met de veerboot van Kos naar Astypalaia?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Kos naar Astypalaia kan een handige en aangename optie zijn om in Astypalaia te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Kos naar Astypalaia een ideale manier van reizen is.

Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Maak in Kos, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Dodekanisos Seaways of Blue Star Ferries en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Astypalaia beginnen.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Kos naar Astypalaia te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Kos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Kos en Astypalaia zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.
Geniet van zeer attent personeel
Tijdens de hele reis van Kos naar Astypalaia staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. Op het hoofddek van het schip bevindt zich bijna altijd een informatiebalie.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kos en Astypalaia?

Als u wilt reizen tussen Kos en Astypalaia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Dodekanisos Seaways of Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Dodekanisos Seaways Kos Astypalaia
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways werd opgericht in 1991 en is gevestigd in Rhodos, Griekenland. De maatschappij bedient de eilanden in de Egeïsche Zee en de havens in de Ionische Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kos-Astypalaia vergelijken en een Dodekanisos Seaways ticket tussen Kos en Astypalaia boeken. Meer informatie over Dodekanisos Seaways
Blue Star Ferries Kos Astypalaia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Kos-Astypalaia en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kos-Astypalaia vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Kos en Astypalaia boeken. Blue Star Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Astypalaia vanuit Kos en de reistijd is 3 uur 40 min. Meer informatie over Blue Star Ferries
3 uur 40 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Kos? Waar komen de boten aan in Astypalaia?

Haven van vertrek in Kos

Dodekanisos Seaways of Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Astypalaia vanuit de volgende havens in Kos:

Kos
Kaart
Kos
Kaart

Haven van aankomst in Astypalaia

De schepen van Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways komen aan in Astypalaia in de volgende havens:

Astypalea
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Kos naar Astypalaia gaat, duurt het minstens 3 uur 40 min om de 95 km tussen Kos en Astypalaia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Kos en Astypalaia) en de veerbootmaatschappij (Dodekanisos Seaways en Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Kos naar Astypalaia met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Kos en Astypalaia met elkaar verbinden: Dodekanisos Seaways en Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries.

Tijdens uw overtocht tussen Kos en Astypalaia legt u 95 km af.

Om met de boot van Kos naar Astypalaia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €16 voor de laagste prijs tot €150 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €69.

De eerste ferry vertrekt vanuit Kos om 11:45 naar Astypalaia.

De laatste ferry naar Astypalaia vertrekt meestal om 23:35 vanuit Kos.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd