Aanbevolen route
Kos
Rechtstreekse reis naar Fournoi met veerboot
Fournoi
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Kos
Reizen met de vlucht, veerboot naar Leros
Leros
Reizen met de veerboot naar Fournoi
Fournoi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kos naar Fournoi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kos naar Fournoi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kos naar Fournoi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kos naar Fournoi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kos naar Fournoi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways, zodat u de Kos Fournoi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kos naar Fournoi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kos - Fournoi

Haven van vertrek
Kos
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Fournoi
Griekenland
Afstand
104 km
Veerboot maatschappijen
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frequentie van overtochten
3 overtochten per week
Minimale overtochttijd
3 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kos Fournoi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kos naar Fournoi wilt reizen, variëren de prijzen van €31 voor één persoon als u zonder auto reist tot €220 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kos naar Fournoi route is €115. De gemiddelde vaartijd van Kos naar Fournoi is 4 uur 4 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur 55 min over om Fournoi te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur 40 min in Fournoi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 12:50 vanuit de haven van Kos. De laatste boot naar Fournoi verlaat de haven van Kos om 21:35.

Gemiddelde prijs van een Kos naar Fournoi ferry overtocht
€115
Prijsklasse van overtochten Kos Fournoi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€31 - €220
Gemiddelde reistijd Kos Fournoi
4 uur 4 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Fournoi
12:50
Tijd laatste ferry vertrekt naar Fournoi
21:35
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Fournoi
02:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Fournoi
16:40

Waarom met de veerboot van Kos naar Fournoi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Kos naar Fournoi kan een handige en aangename optie zijn om in Fournoi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Kos naar Fournoi een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Kos naar Fournoi te komen. Het probleem is dat u enkele uren vastzit in uw stoel. Integendeel, op het traject Kos-Fournoi aan boord van de ferry van Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways hebt u volop mogelijkheden om u te vermaken, rond te lopen op het buitendek en in de zomer zelfs te zonnebaden. De diensten en de mate van vrijheid tijdens een vlucht zijn radicaal anders!
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways ferry voor de 104 km tussen Kos en Fournoi zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien vindt u uw overtocht Kos-Fournoi wel iets te kort!
Om wat zeelucht op te snuiven
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Kos-Fournoi naar de buitenruimtes van het schip van Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Fournoi beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kos en Fournoi?

Als u wilt reizen tussen Kos en Fournoi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Dodekanisos Seaways Kos Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways werd opgericht in 1991 en is gevestigd in Rhodos, Griekenland. De maatschappij bedient de eilanden in de Egeïsche Zee en de havens in de Ionische Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kos-Fournoi vergelijken en een Dodekanisos Seaways ticket tussen Kos en Fournoi boeken. Dodekanisos Seaways verzorgt 2 overtochten per week naar Fournoi vanuit Kos en de reistijd is 3 uur 50 min. Meer informatie over Dodekanisos Seaways
3 uur 50 min
2 overtochten per week
Hellenic Seaways Kos Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kos-Fournoi vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Kos en Fournoi boeken. Hellenic Seaways verzorgt 1 overtochten per week naar Fournoi vanuit Kos en de reistijd is 5 uur 10 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
5 uur 10 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Kos? Waar komen de boten aan in Fournoi?

Haven van vertrek in Kos

Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways veerboten vertrekken naar Fournoi vanuit de volgende havens in Kos:

Kos
Kaart
Kos
Kaart

Haven van aankomst in Fournoi

De schepen van Hellenic Seaways of Dodekanisos Seaways komen aan in Fournoi in de volgende havens:

Fournoi
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Kos en Fournoi
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Kos naar Fournoi gaat, duurt het minstens 3 uur 50 min om de 104 km tussen Kos en Fournoi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Kos en Fournoi) en de veerbootmaatschappij (Dodekanisos Seaways en Hellenic Seaways). Momenteel zijn er 3 overtochten per week van Kos naar Fournoi met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Kos en Fournoi met elkaar verbinden: Dodekanisos Seaways en Hellenic Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Tijdens uw overtocht tussen Kos en Fournoi legt u 104 km af.

Om met de boot van Kos naar Fournoi te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €31 voor de laagste prijs tot €220 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €115.

De eerste ferry vertrekt vanuit Kos om 12:50 naar Fournoi.

De laatste ferry naar Fournoi vertrekt meestal om 21:35 vanuit Kos.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd