Kos
Rechtstreekse reis naar Turgutreis met veerboot
Turgutreis
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kos naar Turgutreis?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kos naar Turgutreis? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kos naar Turgutreis is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kos naar Turgutreis stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kos naar Turgutreis ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Bodrum Express Lines of Turkish Sea Lines, zodat u de Kos Turgutreis ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Bodrum Express Lines of Turkish Sea Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kos naar Turgutreis te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kos - Turgutreis

Haven van vertrek
Kos
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Turgutreis
Turkije
Afstand
13 km
Veerboot maatschappijen
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Kos naar Turgutreis?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Kos naar Turgutreis kan een handige en aangename optie zijn om in Turgutreis te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Kos naar Turgutreis een ideale manier van reizen is.

Uw fiets vervoeren is geen probleem
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Kos-Turgutreis in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Turgutreis op uw fiets om van de boot te stappen.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. Omgekeerd is een boottocht Kos Turgutreis ultra-ontspannend. Aan boord, afhankelijk van het schip van Bodrum Express Lines of Turkish Sea Lines, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt ongetwijfeld volledig ontspannen aan in Turgutreis.
Veerboten zijn ideaal voor gezinnen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Kos naar Turgutreis te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Kos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Turgutreis vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Kos en Turgutreis zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kos en Turgutreis?

Als u wilt reizen tussen Kos en Turgutreis met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Bodrum Express Lines of Turkish Sea Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Bodrum Express Lines Kos Turgutreis
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines is een in Turkije gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt naar diverse bestemmingen in Turkije en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kos-Turgutreis vergelijken en een Bodrum Express Lines ticket tussen Kos en Turgutreis boeken. Meer informatie over Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines Kos Turgutreis
Turkish Sea Lines
De veerbootmaatschappij Turkish Sea Lines verzorgt overtochten in Turkije en Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Kos en Turgutreis. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kos-Turgutreis vergelijken en een Turkish Sea Lines ticket tussen Kos en Turgutreis boeken. Meer informatie over Turkish Sea Lines

Waar vertrekken de veerboten in Kos? Waar komen de boten aan in Turgutreis?

Haven van vertrek in Kos

Bodrum Express Lines of Turkish Sea Lines veerboten vertrekken naar Turgutreis vanuit de volgende havens in Kos:

Kos
Kaart

Haven van aankomst in Turgutreis

De schepen van Turkish Sea Lines of Bodrum Express Lines komen aan in Turgutreis in de volgende havens:

Turgutreis
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Kos en Turgutreis met elkaar verbinden: Bodrum Express Lines en Turkish Sea Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Kos en Turgutreis legt u 13 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd