Met de veerboot van Koufonissia naar Kreta

Met de veerboot van Koufonissia naar Kreta is een uitstekende keuze! Koufonissia-Kreta veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Blue Star Ferries) die de havens van Heraklion en Koufonissia aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Koufonissia Kreta ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Blue Star Ferries vergelijkt.

Veerboot Koufonissia Kreta in cijfers

Landen
Griekenland
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Koufonissia Kreta veerboot routes

Op zoek naar een Koufonissia naar Kreta veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Koufonissia en Kreta te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Blue Star Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Koufonissia of Heraklion te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Koufonissia Kreta ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Blue Star Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Koufonissia en Kreta!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Koufonissia Kreta - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Koufonissia naar Kreta

Kreta: Aankomst per veerboot vanuit Koufonissia en verkenning van de regio

Kreta heeft verschillende havens, waaronder Heraklion, Rethymno, Chania en Agios Nikolaos. De meeste internationale veerboten komen aan en vertrekken vanuit Heraklion, de belangrijkste haven van het eiland. Hier vindt u ook de meeste verbindingen met de andere Griekse eilanden. De haven van Rethymnon is kleiner, maar ook populair bij reizigers. Chania is een andere belangrijke haven aan de westkust van Kreta.

Van en naar Kreta varen verschillende veerbootmaatschappijen. De populairste zijn ANEK Lines, Minoan Lines en Blue Star Ferries. Deze maatschappijen bieden regelmatige en moderne veerboten met comfortabele diensten voor alle soorten reizigers. Het is raadzaam uw ticket vooraf te boeken, vooral in het zomerseizoen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None