Kristiansand
Rechtstreekse reis naar Eemshaven met veerboot
Eemshaven
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kristiansand naar Eemshaven?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kristiansand naar Eemshaven? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kristiansand naar Eemshaven is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kristiansand naar Eemshaven stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kristiansand naar Eemshaven ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Holland Norway Lines, zodat u de Kristiansand Eemshaven ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Holland Norway Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kristiansand naar Eemshaven te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kristiansand - Eemshaven

Haven van vertrek
Kristiansand
Noorwegen
Haven van aankomst
Eemshaven
Nederland
Afstand
528 km
Veerboot maatschappijen
Holland Norway Lines
Frequentie van overtochten
3 overtochten per week
Minimale overtochttijd
18 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Kristiansand naar Eemshaven?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Kristiansand naar Eemshaven kan een handige en aangename optie zijn om in Eemshaven te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Kristiansand naar Eemshaven een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De overtocht naar Kristiansand Eemshaven is het tegenovergestelde! Veerboten van Holland Norway Lines zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Eemshaven ongetwijfeld uitgerust.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Kristiansand tot Eemshaven, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Veerboten zijn ideaal voor gezinnen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Kristiansand en Eemshaven te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is gemakkelijker. Zodra u Kristiansand verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Kristiansand en Eemshaven zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kristiansand en Eemshaven?

Als u wilt reizen tussen Kristiansand en Eemshaven met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Holland Norway Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Holland Norway Lines Kristiansand Eemshaven
Holland Norway Lines
Holland Norway Lines is een in Nederland gevestigde scheepvaartmaatschappij die een veerdienst onderhoudt tussen Noorwegen en Nederland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kristiansand-Eemshaven vergelijken en een Holland Norway Lines ticket tussen Kristiansand en Eemshaven boeken. Holland Norway Lines verzorgt 3 overtochten per week naar Eemshaven vanuit Kristiansand en de reistijd is 18 uur. Meer informatie over Holland Norway Lines
18 uur
3 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Kristiansand? Waar komen de boten aan in Eemshaven?

Haven van vertrek in Kristiansand

Holland Norway Lines veerboten vertrekken naar Eemshaven vanuit de volgende havens in Kristiansand:

Kristiansand
Kaart

Haven van aankomst in Eemshaven

De schepen van Holland Norway Lines komen aan in Eemshaven in de volgende havens:

Eemshaven Ferry Terminal
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Kristiansand naar Eemshaven gaat, duurt het minstens 18 uur om de 528 km tussen Kristiansand en Eemshaven af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Kristiansand en Eemshaven) en de veerbootmaatschappij (Holland Norway Lines). Momenteel zijn er 3 overtochten per week van Kristiansand naar Eemshaven met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Kristiansand en Eemshaven met elkaar verbinden: Holland Norway Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Holland Norway Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Holland Norway Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Kristiansand Eemshaven boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Kristiansand en Eemshaven legt u 528 km af.

Hoe is een Kristiansand naar Eemshaven ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Kristiansand naar Eemshaven zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Kristiansand tot het ontschepen in Eemshaven, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Holland Norway Lines. U vindt hier ook praktische informatie over Kristiansand en Eemshaven.

Vertrek vanuit Kristiansand met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Kristiansand Eemshaven ferry reis begint:

  • Aankomsttijd in de haven van Kristiansand / U dient ruim van tevoren in de haven van Kristiansand aan te komen. Controleer dit bij uw Holland Norway Lines maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Kristiansand - Eemshaven / In de Kristiansand ferry terminal, zoek naar de Holland Norway Lines balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Eemshaven / Vanuit de veerbootterminal van Kristiansand wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Holland Norway Lines regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Aan boord van de ferry van Kristiansand naar Eemshaven

Op de schepen van Holland Norway Lines is er voor elk wat wils. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Aankomst van de veerboot in Eemshaven

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Eemshaven:

  • De haven van Eemshaven is in zicht / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Eemshaven Harbour is vastgemaakt. U hoeft zich niet te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Eemshaven.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Kristiansand naar Eemshaven bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Eemshaven uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Eemshaven is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Eemshaven kan u een controle geven. Eindelijk is uw vakantie in Eemshaven begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd