Kyrenia
Rechtstreekse reis naar Tasucu met veerboot
Tasucu
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kyrenia naar Tasucu?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kyrenia naar Tasucu? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kyrenia naar Tasucu is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kyrenia naar Tasucu stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kyrenia naar Tasucu ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Akgunler Denizcilik, zodat u de Kyrenia Tasucu ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Akgunler Denizcilik bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kyrenia naar Tasucu te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kyrenia - Tasucu

Haven van vertrek
Kyrenia
Cyprus
Haven van aankomst
Tasucu
Turkije
Afstand
121 km
Veerboot maatschappijen
Akgunler Denizcilik
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
6 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kyrenia Tasucu: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kyrenia naar Tasucu wilt reizen, variëren de prijzen van €33 voor één persoon als u zonder auto reist tot €198 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kyrenia naar Tasucu route is €99. De gemiddelde vaartijd van Kyrenia naar Tasucu is 3 uur 59 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur over om Tasucu te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 30 min in Tasucu aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:30 vanuit de haven van Kyrenia. De laatste boot naar Tasucu verlaat de haven van Kyrenia om 23:30.

Gemiddelde prijs van een Kyrenia naar Tasucu ferry overtocht
€99
Prijsklasse van overtochten Kyrenia Tasucu (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€33 - €198
Gemiddelde reistijd Kyrenia Tasucu
3 uur 59 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Tasucu
10:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Tasucu
23:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Tasucu
05:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Tasucu
14:00

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kyrenia en Tasucu?

Als u wilt reizen tussen Kyrenia en Tasucu met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Akgunler Denizcilik die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Akgunler Denizcilik Kyrenia Tasucu
Akgunler Denizcilik
De veerbootmaatschappij Akgunler Denizcilik verzorgt overtochten in Turkije en Cyprus en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Kyrenia en Tasucu. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kyrenia-Tasucu vergelijken en een Akgunler Denizcilik ticket tussen Kyrenia en Tasucu boeken. Akgunler Denizcilik verzorgt 7 overtochten per week naar Tasucu vanuit Kyrenia en de reistijd is 6 uur. Meer informatie over Akgunler Denizcilik
6 uur
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Kyrenia? Waar komen de boten aan in Tasucu?

Haven van vertrek in Kyrenia

Akgunler Denizcilik veerboten vertrekken naar Tasucu vanuit de volgende havens in Kyrenia:

Kyrenia/Girne
Kaart

Haven van aankomst in Tasucu

De schepen van Akgunler Denizcilik komen aan in Tasucu in de volgende havens:

Tasucu
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd