Kythira
Rechtstreekse reis naar Antikythira met veerboot
Antikythira
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kythira naar Antikythira?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kythira naar Antikythira? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kythira naar Antikythira is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kythira naar Antikythira stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kythira naar Antikythira ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Sea Jets of Lane Sea Lines, zodat u de Kythira Antikythira ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets of Lane Sea Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kythira naar Antikythira te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kythira - Antikythira

Haven van vertrek
Kythira
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Antikythira
Griekenland
Attica
Afstand
40 km
Veerboot maatschappijen
Sea Jets, Lane Sea Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kythira Antikythira: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kythira naar Antikythira wilt reizen, variëren de prijzen van €8 voor één persoon als u zonder auto reist tot €56 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kythira naar Antikythira route is €32. De gemiddelde vaartijd van Kythira naar Antikythira is 1 uur 43 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 50 min over om Antikythira te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 30 min in Antikythira aankomen. De eerste ferry vertrekt om 20:00 vanuit de haven van Kythira. De laatste boot naar Antikythira verlaat de haven van Kythira om 22:10.

Gemiddelde prijs van een Kythira naar Antikythira ferry overtocht
€32
Prijsklasse van overtochten Kythira Antikythira (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€8 - €56
Gemiddelde reistijd Kythira Antikythira
1 uur 43 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Antikythira
20:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Antikythira
22:10
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Antikythira
21:50
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Antikythira
23:40

Waarom met de veerboot van Kythira naar Antikythira?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Kythira naar Antikythira kan een handige en aangename optie zijn om in Antikythira te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Kythira naar Antikythira een ideale manier van reizen is.

Geniet van zeer attent personeel
Het personeel van Sea Jets of Lane Sea Lines staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Kythira verlaat tot het vertrek uit Antikythira. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Het is bekend dat wij in een maatschappij leven waarin alles snel, sneller en sneller moet gaan. Toch zult u met plezier vanuit Kythira vertrekken op een Sea Jets of Lane Sea Lines ferry die de 40 km naar Antikythira aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Antikythira bent aangekomen!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Kythira Antikythira, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Sea Jets of Lane Sea Lines, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kythira en Antikythira?

Als u wilt reizen tussen Kythira en Antikythira met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets of Lane Sea Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Kythira Antikythira
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kythira-Antikythira vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Kythira en Antikythira boeken. Meer informatie over Sea Jets
Lane Sea Lines Kythira Antikythira
Lane Sea Lines
De veerbootmaatschappij Lane Sea Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Kythira en Antikythira. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kythira-Antikythira vergelijken en een Lane Sea Lines ticket tussen Kythira en Antikythira boeken. Meer informatie over Lane Sea Lines

Waar vertrekken de veerboten in Kythira? Waar komen de boten aan in Antikythira?

Haven van vertrek in Kythira

Sea Jets of Lane Sea Lines veerboten vertrekken naar Antikythira vanuit de volgende havens in Kythira:

Kythira
Kaart

Haven van aankomst in Antikythira

De schepen van Lane Sea Lines of Sea Jets komen aan in Antikythira in de volgende havens:

Antikythira
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Kythira en Antikythira met elkaar verbinden: Sea Jets en Lane Sea Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Sea Jets, Lane Sea Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Kythira en Antikythira legt u 40 km af.

Om met de boot van Kythira naar Antikythira te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €8 voor de laagste prijs tot €56 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €32.

De eerste ferry vertrekt vanuit Kythira om 20:00 naar Antikythira.

De laatste ferry naar Antikythira vertrekt meestal om 22:10 vanuit Kythira.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd