Kythira
Rechtstreekse reis naar Gytheio met veerboot
Gytheio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kythira naar Gytheio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kythira naar Gytheio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kythira naar Gytheio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kythira naar Gytheio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kythira naar Gytheio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, zodat u de Kythira Gytheio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kythira naar Gytheio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kythira - Gytheio

Haven van vertrek
Kythira
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Gytheio
Griekenland
Peloponnesos
Afstand
78 km
Veerboot maatschappijen
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kythira Gytheio: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kythira naar Gytheio wilt reizen, variëren de prijzen van €9 voor één persoon als u zonder auto reist tot €68 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kythira naar Gytheio route is €38. De gemiddelde vaartijd van Kythira naar Gytheio is 2 uur 27 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 30 min over om Gytheio te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 25 min in Gytheio aankomen. De eerste ferry vertrekt om 13:00 vanuit de haven van Kythira. De laatste boot naar Gytheio verlaat de haven van Kythira om 15:40.

Gemiddelde prijs van een Kythira naar Gytheio ferry overtocht
€38
Prijsklasse van overtochten Kythira Gytheio (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€9 - €68
Gemiddelde reistijd Kythira Gytheio
2 uur 27 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Gytheio
13:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Gytheio
15:40
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Gytheio
15:25
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Gytheio
18:10

Waarom met de veerboot van Kythira naar Gytheio?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Kythira naar Gytheio kan een handige en aangename optie zijn om in Gytheio te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Kythira naar Gytheio een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Kythira naar Gytheio te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Kythira Gytheio overtocht op de Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. De diensten en de mate van vrijheid tijdens een vlucht zijn radicaal anders!
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Aan boord van een LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines ferry geniet u van een vlotte start vanuit Kythira en vaart u met minder dan 40 km/u naar Gytheio. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Gytheio bent aangekomen!
Voor het comfort van een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Kythira naar Gytheio optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kythira en Gytheio?

Als u wilt reizen tussen Kythira en Gytheio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

LANE Sea Line Kythira Gytheio
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kythira-Gytheio vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Kythira en Gytheio boeken. Meer informatie over LANE Sea Line
Sea Jets Kythira Gytheio
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kythira-Gytheio vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Kythira en Gytheio boeken. Meer informatie over Sea Jets
Lane Sea Lines Kythira Gytheio
Lane Sea Lines
De veerbootmaatschappij Lane Sea Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Kythira en Gytheio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kythira-Gytheio vergelijken en een Lane Sea Lines ticket tussen Kythira en Gytheio boeken. Meer informatie over Lane Sea Lines

Waar vertrekken de veerboten in Kythira? Waar komen de boten aan in Gytheio?

Haven van vertrek in Kythira

LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines veerboten vertrekken naar Gytheio vanuit de volgende havens in Kythira:

Kythira
Kaart

Haven van aankomst in Gytheio

De schepen van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line komen aan in Gytheio in de volgende havens:

Gytheio
Kaart
Gythion
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Kythira en Gytheio met elkaar verbinden: LANE Sea Line, Sea Jets en Lane Sea Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Kythira Gytheio boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Kythira en Gytheio legt u 78 km af.

Om met de boot van Kythira naar Gytheio te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €9 voor de laagste prijs tot €68 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €38.

De eerste ferry vertrekt vanuit Kythira om 13:00 naar Gytheio.

De laatste ferry naar Gytheio vertrekt meestal om 15:40 vanuit Kythira.

Beleef een Kythira naar Gytheio ferry overtocht

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Kythira naar Gytheio eruit ziet. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Kythira Gytheio cruise aan boord van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Kythira tot ontscheping in Gytheio in kaart gebracht. U vindt hier ook praktische informatie over Kythira en Gytheio.

Klaar voor inscheping in Kythira

Voordat u vertrekt op uw Kythira Gytheio ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Kythira / U dient ruim van tevoren in de haven van Kythira aan te komen. Controleer dit bij uw Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Kythira - Gytheio / In de Kythira ferry terminal, zoek naar de LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Gytheio / Vanuit de veerbootterminal van Kythira wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Leven aan boord van de veerboot tussen Kythira en Gytheio

Op het schip van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Gytheio is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Gytheio:

  • De haven van Gytheio is in zicht / U kunt de garage pas bereiken op uitnodiging van de bemanning. Het heeft geen zin u te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Gytheio Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Gytheio Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Gytheio verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Gytheio is niet uitgesloten. Eindelijk is uw vakantie in Gytheio begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd