Kythnos
Rechtstreekse reis naar Naxos met veerboot
Naxos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kythnos naar Naxos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kythnos naar Naxos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kythnos naar Naxos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kythnos naar Naxos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kythnos naar Naxos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways of Sea Jets, zodat u de Kythnos Naxos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kythnos naar Naxos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kythnos - Naxos

Haven van vertrek
Kythnos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Naxos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
92 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Sea Jets
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Kythnos naar Naxos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Kythnos naar Naxos kan een handige en aangename optie zijn om in Naxos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Kythnos naar Naxos een ideale manier van reizen is.

Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Ga tijdens de overtocht Kythnos-Naxos naar de buitenruimtes van het schip van Hellenic Seaways of Sea Jets om diep adem te halen. De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in Naxos aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.
Uitrusten in een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Kythnos naar Naxos te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Kythnos naar Naxos veel sneller per vliegtuig. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Tijdens de Kythnos Naxos ferry overtocht met Sea Jets of Hellenic Seaways zijn er talloze mogelijkheden om te genieten van restaurants en bars, of om te wandelen en te zonnebaden op een promenadedek... Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kythnos en Naxos?

Als u wilt reizen tussen Kythnos en Naxos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Kythnos Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kythnos-Naxos vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Kythnos en Naxos boeken. Meer informatie over Hellenic Seaways
Sea Jets Kythnos Naxos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kythnos-Naxos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Kythnos en Naxos boeken. Meer informatie over Sea Jets

Waar vertrekken de veerboten in Kythnos? Waar komen de boten aan in Naxos?

Haven van vertrek in Kythnos

Hellenic Seaways of Sea Jets veerboten vertrekken naar Naxos vanuit de volgende havens in Kythnos:

Kythnos
Kaart

Haven van aankomst in Naxos

De schepen van Sea Jets of Hellenic Seaways komen aan in Naxos in de volgende havens:

Naxos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Kythnos en Naxos met elkaar verbinden: Hellenic Seaways en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Sea Jets.

Tijdens uw overtocht tussen Kythnos en Naxos legt u 92 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd