Kythnos
Rechtstreekse reis naar Serifos met veerboot
Serifos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Kythnos naar Serifos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Kythnos naar Serifos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Kythnos naar Serifos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Kythnos naar Serifos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Kythnos naar Serifos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Zante Ferries, zodat u de Kythnos Serifos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Zante Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Kythnos naar Serifos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Kythnos - Serifos

Haven van vertrek
Kythnos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Serifos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
28 km
Veerboot maatschappijen
Zante Ferries
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
1 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Kythnos Serifos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Kythnos naar Serifos wilt reizen, variëren de prijzen van €9 voor één persoon als u zonder auto reist tot €38 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Kythnos naar Serifos route is €24. De gemiddelde vaartijd van Kythnos naar Serifos is 1 uur 20 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 20 min over om Serifos te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 20 min in Serifos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:15 vanuit de haven van Kythnos. De laatste boot naar Serifos verlaat de haven van Kythnos om 13:15.

Gemiddelde prijs van een Kythnos naar Serifos ferry overtocht
€24
Prijsklasse van overtochten Kythnos Serifos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€9 - €38
Gemiddelde reistijd Kythnos Serifos
1 uur 20 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Serifos
10:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Serifos
13:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Serifos
11:35
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Serifos
14:35

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Kythnos en Serifos?

Als u wilt reizen tussen Kythnos en Serifos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Zante Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Zante Ferries Kythnos Serifos
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Kythnos-Serifos vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Kythnos en Serifos boeken. Zante Ferries verzorgt 6 overtochten per week naar Serifos vanuit Kythnos en de reistijd is 1 uur 30 min. Meer informatie over Zante Ferries
1 uur 30 min
6 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Kythnos? Waar komen de boten aan in Serifos?

Haven van vertrek in Kythnos

Zante Ferries veerboten vertrekken naar Serifos vanuit de volgende havens in Kythnos:

Kythnos
Kaart

Haven van aankomst in Serifos

De schepen van Zante Ferries komen aan in Serifos in de volgende havens:

Serifos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd