Met de veerboot van Larne naar Isle of Man

Met de veerboot van Larne naar Isle of Man is een uitstekende keuze! Larne-Isle of Man veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Isle of Man Steam Packet) die de havens van Douglas en Larne aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Larne Isle of Man ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Isle of Man Steam Packet vergelijkt.

Veerboot Larne Isle of Man in cijfers

Landen
Verenigd Koninkrijk
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Larne Isle of Man veerboot routes

Op zoek naar een Larne naar Isle of Man veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Larne en Isle of Man te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Isle of Man Steam Packet bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Larne of Douglas te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Larne Isle of Man ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Isle of Man Steam Packet. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Larne en Isle of Man!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Larne Isle of Man - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Larne naar Isle of Man

Isle of Man: Aankomst per veerboot vanuit Larne en verkenning van de regio

De eerste stad die je ontdekt als je aankomt met de veerboot is Douglas, de hoofdstad van het eiland. Dit charmante en levendige stadje biedt een indrukwekkende promenade langs de Douglas Bay met cafés, restaurants en winkels. Breng ook zeker een bezoek aan het Manx Museum, waar je meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van dit unieke eiland.

Neem vanuit Douglas de Manx Electric Railway naar het stadje Laxey. Deze historische tramlijn is een attractie op zich en biedt een panoramisch uitzicht op het schilderachtige landschap van het eiland. Bezoek in Laxey zeker het beroemde Laxey Waterwheel, het grootste nog werkende waterrad ter wereld. Klim naar de top voor een adembenemend uitzicht over het omringende landschap.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None