Met de veerboot van Larne naar Schotland

Met de veerboot van Larne naar Schotland is een uitstekende keuze! Larne-Schotland veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (P&O Ferries) die de havens van Troon, Cairnryan en Larne aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Larne Schotland ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van P&O Ferries vergelijkt.

Veerboot Larne Schotland in cijfers

Landen
Verenigd Koninkrijk
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Larne Schotland veerboot routes

Op zoek naar een Larne naar Schotland veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Larne en Schotland te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van P&O Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Larne, Cairnryan of Troon te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Larne Schotland ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder P&O Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Larne en Schotland!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Larne Schotland - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Larne naar Schotland

Schotland: Aankomst per veerboot vanuit Larne en verkenning van de regio

Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, is een must-see. De middeleeuwse oude stad, met zijn imposante kasteel op een heuvel, is een echt architectonisch juweeltje. Wandel door de smalle geplaveide straatjes van de Royal Mile en bezoek de St Giles' Cathedral. Ga voor een unieke ervaring naar het Edinburgh Festival, dat elke zomer wordt gehouden en een van de grootste festivals voor podiumkunsten ter wereld is.

Als je van whisky houdt, ga dan naar Glasgow. Deze bruisende stad is de thuisbasis van vele distilleerderijen waar je Schotse whisky in al zijn glorie kunt proeven en ervan kunt genieten. En mis het Kelvingrove Museum niet, met zijn fascinerende kunst- en geschiedeniscollecties.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None