Aanbevolen route
Las Palmas De Gran Canaria
Rechtstreekse reis naar Morrojable met veerboot
Morrojable
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Las Palmas De Gran Canaria
Reizen met de veerboot naar Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Reizen met de veerboot naar Morrojable
Morrojable
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas of Fred Olsen Express, zodat u de Las Palmas De Gran Canaria Morrojable ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Fred Olsen Express of Naviera Armas bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Las Palmas De Gran Canaria - Morrojable

Haven van vertrek
Las Palmas De Gran Canaria
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
Morrojable
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
105 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Las Palmas De Gran Canaria Morrojable: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable wilt reizen, variëren de prijzen van €48 voor één persoon als u zonder auto reist tot €137 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable route is €86. De gemiddelde vaartijd van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable is 2 uur 3 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 50 min over om Morrojable te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur in Morrojable aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:15 vanuit de haven van Las Palmas De Gran Canaria. De laatste boot naar Morrojable verlaat de haven van Las Palmas De Gran Canaria om 20:00.

Gemiddelde prijs van een Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable ferry overtocht
€86
Prijsklasse van overtochten Las Palmas De Gran Canaria Morrojable (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€48 - €137
Gemiddelde reistijd Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
2 uur 3 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Morrojable
06:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Morrojable
20:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Morrojable
08:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Morrojable
22:00

Waarom met de veerboot van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable kan een handige en aangename optie zijn om in Morrojable te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Wanneer u echter in Las Palmas De Gran Canaria aan boord gaat van een Fred Olsen Express of Naviera Armas ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Morrojable beperkt zijn in uw bewegingen. Veel schepen bieden echter bagageopslag voor voetgangers. Informeer bij Fred Olsen Express of Naviera Armas.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). Tijdens de overtocht naar Las Palmas De Gran Canaria Morrojable, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Fred Olsen Express of Naviera Armas, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is eenvoudiger. Zodra u Las Palmas De Gran Canaria verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Morrojable vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable?

Als u wilt reizen tussen Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Fred Olsen Express of Naviera Armas die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Fred Olsen Express Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express is een veerbootmaatschappij gevestigd in Las Palmas, Canarische Eilanden, die overtochten aanbiedt naar verschillende bestemmingen in Spanje en Portugal. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Las Palmas De Gran Canaria-Morrojable vergelijken en een Fred Olsen Express ticket tussen Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable boeken. Fred Olsen Express verzorgt 3 overtochten per dag naar Morrojable vanuit Las Palmas De Gran Canaria en de reistijd is 2 uur. Meer informatie over Fred Olsen Express
2 uur
3 overtochten per dag
Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
Naviera Armas
Naviera Armas is een veerbootmaatschappij gevestigd in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden. Opgericht in 1971, biedt het overtochten aan naar verschillende bestemmingen op de Canarische Eilanden, Spanje en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Las Palmas De Gran Canaria-Morrojable vergelijken en een Naviera Armas ticket tussen Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable boeken. Naviera Armas verzorgt 7 overtochten per week naar Morrojable vanuit Las Palmas De Gran Canaria en de reistijd is 2 uur 55 min. Meer informatie over Naviera Armas
2 uur 55 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Las Palmas De Gran Canaria? Waar komen de boten aan in Morrojable?

Haven van vertrek in Las Palmas De Gran Canaria

Fred Olsen Express of Naviera Armas veerboten vertrekken naar Morrojable vanuit de volgende havens in Las Palmas De Gran Canaria:

la Luz
Kaart

Haven van aankomst in Morrojable

De schepen van Naviera Armas of Fred Olsen Express komen aan in Morrojable in de volgende havens:

Morrojable
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable gaat, duurt het minstens 2 uur om de 105 km tussen Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable) en de veerbootmaatschappij (Fred Olsen Express en Naviera Armas). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable met elkaar verbinden: Fred Olsen Express en Naviera Armas.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijdens uw overtocht tussen Las Palmas De Gran Canaria en Morrojable legt u 105 km af.

Om met de boot van Las Palmas De Gran Canaria naar Morrojable te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €48 voor de laagste prijs tot €137 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €86.

De eerste ferry vertrekt vanuit Las Palmas De Gran Canaria om 06:15 naar Morrojable.

De laatste ferry naar Morrojable vertrekt meestal om 20:00 vanuit Las Palmas De Gran Canaria.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd