Met de veerboot van Las Palmas De Gran Canaria naar Portugal

Met de veerboot van Las Palmas De Gran Canaria naar Portugal is een uitstekende keuze! Las Palmas De Gran Canaria-Portugal veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Empresa de Navegação Madeirense) die de havens van Funchal en Las Palmas De Gran Canaria aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Las Palmas De Gran Canaria Portugal ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Empresa de Navegação Madeirense vergelijkt.

Veerboot Las Palmas De Gran Canaria Portugal in cijfers

Landen
Spanje
Portugal
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Las Palmas De Gran Canaria Portugal veerboot routes

Op zoek naar een Las Palmas De Gran Canaria naar Portugal veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Las Palmas De Gran Canaria en Portugal te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Empresa de Navegação Madeirense bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Las Palmas De Gran Canaria of Funchal te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Las Palmas De Gran Canaria Portugal ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Empresa de Navegação Madeirense. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Las Palmas De Gran Canaria en Portugal!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Las Palmas De Gran Canaria Portugal - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Las Palmas De Gran Canaria naar Portugal

Portugal: Veerbootreis en ontdekking van het land

Lissabon: de hoofdstad van Portugal is een stad vol charme, kleur en leven. Er is zoveel te zien in Lissabon, zoals de beroemde toren van Belem, het kasteel van Sint Joris, de wijk Alfama met zijn smalle straatjes of het Place du Commerce met zijn indrukwekkende boog.

Porto: De op één na grootste stad van Portugal is beroemd om zijn portwijn, maar biedt ook veel toeristische attracties zoals de klokkentoren, de Dom Luis I brug, de kathedraal van Porto en het Palácio da Bolsa.

De kust van de Algarve: De zuidkust van Portugal staat bekend om zijn gouden zandstranden, kristalheldere water en indrukwekkende rotsformaties. Badplaatsen aan de Algarve zoals Lagos, Albufeira en Faro zijn ideale bestemmingen voor zwemmers en watersporters.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None