Lavrio
Rechtstreekse reis naar Kea met veerboot
Kea
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Lavrio naar Kea?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Lavrio naar Kea? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Lavrio naar Kea is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Lavrio naar Kea stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Lavrio naar Kea ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries, zodat u de Lavrio Kea ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Lavrio naar Kea te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Lavrio - Kea

Haven van vertrek
Lavrio
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Kea
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
26 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
1 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Lavrio Kea: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Lavrio naar Kea wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €63 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Lavrio naar Kea route is €29. De gemiddelde vaartijd van Lavrio naar Kea is 58 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur over om Kea te bereiken, terwijl de snelste boten in 55 min in Kea aankomen. De eerste ferry vertrekt om 16:30 vanuit de haven van Lavrio.

Gemiddelde prijs van een Lavrio naar Kea ferry overtocht
€29
Prijsklasse van overtochten Lavrio Kea (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €63
Gemiddelde reistijd Lavrio Kea
58 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Kea
16:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Kea
17:25
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Kea
17:30

Waarom met de veerboot van Lavrio naar Kea?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Lavrio naar Kea kan een handige en aangename optie zijn om in Kea te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Lavrio naar Kea een ideale manier van reizen is.

Voor zorgzaam personeel
Tijdens de hele reis van Lavrio naar Kea staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Op het hoofddek van het schip bevindt zich bijna altijd een informatiebalie.
Uitrusten in een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Lavrio naar Kea optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U reist met een gerust hart van Lavrio naar Kea, zonder angst voor schade aan uw motorfiets. U stapt in Kea op uw fiets om van de boot te stappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Lavrio en Kea?

Als u wilt reizen tussen Lavrio en Kea met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Lavrio Kea
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Lavrio-Kea en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lavrio-Kea vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Lavrio en Kea boeken. Meer informatie over ANEK Lines
Hellenic Seaways Lavrio Kea
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lavrio-Kea vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Lavrio en Kea boeken. Hellenic Seaways verzorgt 2 overtochten per week naar Kea vanuit Lavrio en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Hellenic Seaways
1 uur
2 overtochten per week
Sea Jets Lavrio Kea
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lavrio-Kea vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Lavrio en Kea boeken. Meer informatie over Sea Jets
Triton Ferries Lavrio Kea
Triton Ferries
De veerbootmaatschappij Triton Ferries verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Lavrio en Kea. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lavrio-Kea vergelijken en een Triton Ferries ticket tussen Lavrio en Kea boeken. Meer informatie over Triton Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Lavrio? Waar komen de boten aan in Kea?

Haven van vertrek in Lavrio

ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries veerboten vertrekken naar Kea vanuit de volgende havens in Lavrio:

Lavrio
Kaart

Haven van aankomst in Kea

De schepen van Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways of ANEK Lines komen aan in Kea in de volgende havens:

Kea Korissia
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Lavrio naar Kea gaat, duurt het minstens 1 uur om de 26 km tussen Lavrio en Kea af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Lavrio en Kea) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets en Triton Ferries). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Lavrio naar Kea met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Lavrio en Kea met elkaar verbinden: ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets en Triton Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Lavrio Kea boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Lavrio en Kea legt u 26 km af.

Om met de boot van Lavrio naar Kea te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €12 voor de laagste prijs tot €63 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €29.

De eerste ferry vertrekt vanuit Lavrio om 16:30 naar Kea.

Hoe is een Lavrio naar Kea ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Lavrio naar Kea zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Lavrio tot het ontschepen in Kea, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets en Triton Ferries. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Lavrio en Kea.

Vertrek vanuit Lavrio met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Lavrio Kea ferry reis begint:

  • Presentatie in de haven van Lavrio / U moet binnen de door ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Lavrio. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Lavrio - Kea / Ga naar de balie van Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways of ANEK Lines in de ferry terminal van Lavrio om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Kea / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Lavrio die u uitnodigen om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Aan boord van het schip tussen Lavrio en Kea

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets of Triton Ferries schip. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Kea is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Kea:

  • Naderen van de haven van Kea / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Kea Harbour is vastgemaakt. U hoeft zich niet te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Kea vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Kea Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Kea verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Kea kan u een controle geven. Eindelijk begint uw verblijf in Kea serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd