Lemnos
Rechtstreekse reis naar Lavrio met veerboot
Lavrio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Lemnos naar Lavrio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Lemnos naar Lavrio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Lemnos naar Lavrio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Lemnos naar Lavrio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Lemnos naar Lavrio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines, zodat u de Lemnos Lavrio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Lemnos naar Lavrio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Lemnos - Lavrio

Haven van vertrek
Lemnos
Griekenland
Haven van aankomst
Lavrio
Griekenland
Attica
Afstand
263 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frequentie van overtochten
4 overtochten per week
Minimale overtochttijd
9 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Lemnos Lavrio: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Lemnos naar Lavrio wilt reizen, variëren de prijzen van €29 voor één persoon als u zonder auto reist tot €145 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Lemnos naar Lavrio route is €87. De gemiddelde vaartijd van Lemnos naar Lavrio is 11 uur 15 min. De langzaamste veerboten doen er 13 uur 15 min over om Lavrio te bereiken, terwijl de snelste boten in 9 uur 15 min in Lavrio aankomen. De eerste ferry vertrekt om 21:45 vanuit de haven van Lemnos. De laatste boot naar Lavrio verlaat de haven van Lemnos om 23:30.

Gemiddelde prijs van een Lemnos naar Lavrio ferry overtocht
€87
Prijsklasse van overtochten Lemnos Lavrio (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€29 - €145
Gemiddelde reistijd Lemnos Lavrio
11 uur 15 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Lavrio
21:45
Tijd laatste ferry vertrekt naar Lavrio
23:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Lavrio
07:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Lavrio
12:45

Waarom met de veerboot van Lemnos naar Lavrio?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Lemnos naar Lavrio kan een handige en aangename optie zijn om in Lavrio te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Lemnos naar Lavrio een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Lemnos tot Lavrio, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Neem een onbeperkte hoeveelheid bagage mee
Bij de trein, de bus of het vliegtuig geldt vaak een maximum van één gratis stuk bagage en elk extra stuk bagage brengt extra kosten met zich mee. Wanneer u echter in Lemnos aan boord gaat van een Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Lavrio beperkt zijn in uw bewegingen. Het is echter raadzaam om de bemanning van Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Lemnos-Lavrio naar de buitenruimtes van het schip van Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Lavrio beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Lemnos en Lavrio?

Als u wilt reizen tussen Lemnos en Lavrio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Lemnos Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lemnos-Lavrio vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Lemnos en Lavrio boeken. Hellenic Seaways verzorgt 4 overtochten per week naar Lavrio vanuit Lemnos en de reistijd is 9 uur. Meer informatie over Hellenic Seaways
9 uur
4 overtochten per week
Sea Jets Lemnos Lavrio
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lemnos-Lavrio vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Lemnos en Lavrio boeken. Meer informatie over Sea Jets
Aegean Sea Lines Lemnos Lavrio
Aegean Sea Lines
De veerbootmaatschappij Aegean Sea Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Lemnos en Lavrio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lemnos-Lavrio vergelijken en een Aegean Sea Lines ticket tussen Lemnos en Lavrio boeken. Meer informatie over Aegean Sea Lines

Waar vertrekken de veerboten in Lemnos? Waar komen de boten aan in Lavrio?

Haven van vertrek in Lemnos

Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines veerboten vertrekken naar Lavrio vanuit de volgende havens in Lemnos:

Limnos (Myrina)
Kaart

Haven van aankomst in Lavrio

De schepen van Aegean Sea Lines, Sea Jets of Hellenic Seaways komen aan in Lavrio in de volgende havens:

Lavrio
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Lemnos naar Lavrio gaat, duurt het minstens 9 uur om de 263 km tussen Lemnos en Lavrio af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Lemnos en Lavrio) en de veerbootmaatschappij (Hellenic Seaways, Sea Jets en Aegean Sea Lines). Momenteel zijn er 4 overtochten per week van Lemnos naar Lavrio met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Lemnos en Lavrio met elkaar verbinden: Hellenic Seaways, Sea Jets en Aegean Sea Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Lemnos Lavrio boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Lemnos en Lavrio legt u 263 km af.

Om met de boot van Lemnos naar Lavrio te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €29 voor de laagste prijs tot €145 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €87.

De eerste ferry vertrekt vanuit Lemnos om 21:45 naar Lavrio.

De laatste ferry naar Lavrio vertrekt meestal om 23:30 vanuit Lemnos.

Hoe is een Lemnos naar Lavrio ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Lemnos naar Lavrio zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Lemnos tot ontschepen in Lavrio. U vindt hier ook praktische informatie over Lemnos en Lavrio.

Instappen in Lemnos

Voordat uw Lemnos Lavrio ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aankomsttijd in de haven van Lemnos / U moet binnen de door Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Lemnos. Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Lemnos - Lavrio / Ga naar de balie van Aegean Sea Lines, Sea Jets of Hellenic Seaways in de ferry terminal van Lemnos om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Lavrio / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Lemnos die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Overtocht van Lemnos naar Lavrio: aan boord van het schip...

Op het schip van Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

De ferry nadert Lavrio, ontschepen is aanstaande!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Lavrio:

  • Naderen van de haven van Lavrio / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Lavrio Harbour is vastgemaakt. Het heeft geen zin u te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Lavrio.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Lemnos naar Lavrio bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Lavrio uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Lavrio verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger gaat het nog sneller. Het douanepersoneel in de haven van Lavrio kan u een controle geven. Eindelijk begint uw verblijf in Lavrio serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd