Aanbevolen route
Lemnos
Rechtstreekse reis naar Mesta (Chios) met veerboot
Mesta (Chios)
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Lemnos
Reizen met de veerboot naar Agios Efstratios
Agios Efstratios
Reizen met de veerboot naar Mesta (Chios)
Mesta (Chios)
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Lemnos naar Mesta (Chios)?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Lemnos naar Mesta (Chios)? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Lemnos naar Mesta (Chios) is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Lemnos naar Mesta (Chios) stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Lemnos naar Mesta (Chios) ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways, Sea Jets of Aegean Sea Lines, zodat u de Lemnos Mesta (Chios) ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets of Hellenic Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Lemnos naar Mesta (Chios) te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Lemnos - Mesta (Chios)

Haven van vertrek
Lemnos
Griekenland
Haven van aankomst
Mesta (Chios)
Griekenland
Afstand
193 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Lemnos naar Mesta (Chios)?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Lemnos naar Mesta (Chios) kan een handige en aangename optie zijn om in Mesta (Chios) te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Lemnos naar Mesta (Chios) een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Lemnos Mesta (Chios), of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Sea Jets of Hellenic Seaways, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Lemnos naar Mesta (Chios) te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Geniet van zeer attent personeel
Het personeel van Sea Jets of Hellenic Seaways staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Lemnos verlaat tot het vertrek uit Mesta (Chios). Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Lemnos en Mesta (Chios)?

Als u wilt reizen tussen Lemnos en Mesta (Chios) met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets of Hellenic Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Lemnos Mesta (Chios)
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lemnos-Mesta (Chios) vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Lemnos en Mesta (Chios) boeken. Meer informatie over Sea Jets
Hellenic Seaways Lemnos Mesta (Chios)
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lemnos-Mesta (Chios) vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Lemnos en Mesta (Chios) boeken. Meer informatie over Hellenic Seaways

Waar vertrekken de veerboten in Lemnos? Waar komen de boten aan in Mesta (Chios)?

Haven van vertrek in Lemnos

Sea Jets of Hellenic Seaways veerboten vertrekken naar Mesta (Chios) vanuit de volgende havens in Lemnos:

Limnos (Myrina)
Kaart

Haven van aankomst in Mesta (Chios)

De schepen van Hellenic Seaways of Sea Jets komen aan in Mesta (Chios) in de volgende havens:

Mesta (Chios)
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Lemnos en Mesta (Chios)
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Lemnos en Mesta (Chios) met elkaar verbinden: Sea Jets en Hellenic Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Lemnos en Mesta (Chios) legt u 193 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd