Aanbevolen route
Leros
Rechtstreekse reis naar Symi met veerboot
Symi
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Leros
Reizen met de vlucht, veerboot naar Kos
Kos
Reizen met de veerboot naar Symi
Symi
Prijzen zoeken
Leros
Reizen met de veerboot naar Rhodos
Rhodos
Reizen met de veerboot naar Symi
Symi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Leros naar Symi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Leros naar Symi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Leros naar Symi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Leros naar Symi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Leros naar Symi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams of Sebeco Lines, zodat u de Leros Symi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Leros naar Symi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Leros - Symi

Haven van vertrek
Leros
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Symi
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
106 km
Veerboot maatschappijen
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 55 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Leros Symi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Leros naar Symi wilt reizen, variëren de prijzen van €23 voor één persoon als u zonder auto reist tot €225 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Leros naar Symi route is €108. De gemiddelde vaartijd van Leros naar Symi is 4 uur 11 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur 30 min over om Symi te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 50 min in Symi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 00:30 vanuit de haven van Leros. De laatste boot naar Symi verlaat de haven van Leros om 14:45.

Gemiddelde prijs van een Leros naar Symi ferry overtocht
€108
Prijsklasse van overtochten Leros Symi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€23 - €225
Gemiddelde reistijd Leros Symi
4 uur 11 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Symi
00:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Symi
14:45
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Symi
05:25
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Symi
17:35

Waarom met de veerboot van Leros naar Symi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Leros naar Symi kan een handige en aangename optie zijn om in Symi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Leros naar Symi een ideale manier van reizen is.

Uw fiets vervoeren is geen probleem
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Leros-Symi in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Symi op uw fiets om van de boot te stappen.
Neem een onbeperkte hoeveelheid bagage mee
Bij de trein, de bus of het vliegtuig geldt vaak een maximum van één gratis stuk bagage en elk extra stuk bagage brengt extra kosten met zich mee. Wanneer u echter in Leros aan boord gaat van een Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Symi aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.
De tijd nemen wordt een plezier
Het is bekend dat wij in een maatschappij leven waarin alles snel, sneller en sneller moet gaan. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways ferry voor de 106 km tussen Leros en Symi zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Leros-Symi wel iets te kort!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Leros en Symi?

Als u wilt reizen tussen Leros en Symi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Blue Star Ferries Leros Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Leros-Symi en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Leros-Symi vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Leros en Symi boeken. Blue Star Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Symi vanuit Leros en de reistijd is 4 uur 40 min. Meer informatie over Blue Star Ferries
4 uur 40 min
1 overtochten per week
Dodekanisos Seaways Leros Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways werd opgericht in 1991 en is gevestigd in Rhodos, Griekenland. De maatschappij bedient de eilanden in de Egeïsche Zee en de havens in de Ionische Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Leros-Symi vergelijken en een Dodekanisos Seaways ticket tussen Leros en Symi boeken. Dodekanisos Seaways verzorgt 5 overtochten per week naar Symi vanuit Leros en de reistijd is 2 uur 55 min. Meer informatie over Dodekanisos Seaways
2 uur 55 min
5 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Leros? Waar komen de boten aan in Symi?

Haven van vertrek in Leros

Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways veerboten vertrekken naar Symi vanuit de volgende havens in Leros:

Leros
Kaart
Leros
Kaart

Haven van aankomst in Symi

De schepen van Dodekanisos Seaways of Blue Star Ferries komen aan in Symi in de volgende havens:

Symi (Simi)
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Leros naar Symi gaat, duurt het minstens 2 uur 55 min om de 106 km tussen Leros en Symi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Leros en Symi) en de veerbootmaatschappij (Blue Star Ferries en Dodekanisos Seaways). Momenteel zijn er 6 overtochten per week van Leros naar Symi met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Leros en Symi met elkaar verbinden: Blue Star Ferries en Dodekanisos Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Leros en Symi legt u 106 km af.

Om met de boot van Leros naar Symi te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €23 voor de laagste prijs tot €225 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €108.

De eerste ferry vertrekt vanuit Leros om 00:30 naar Symi.

De laatste ferry naar Symi vertrekt meestal om 14:45 vanuit Leros.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd