Lipari
Rechtstreekse reis naar Milazzo met veerboot
Milazzo
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Lipari naar Milazzo?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Lipari naar Milazzo? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Lipari naar Milazzo is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Lipari naar Milazzo stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Lipari naar Milazzo ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Lipari Milazzo ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Lipari naar Milazzo te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Lipari - Milazzo

Haven van vertrek
Lipari
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Milazzo
Italië
Sicilië
Afstand
37 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
17 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Lipari Milazzo: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Lipari naar Milazzo wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €96 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Lipari naar Milazzo route is €35. De gemiddelde vaartijd van Lipari naar Milazzo is 1 uur 30 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 20 min over om Milazzo te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 5 min in Milazzo aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:50 vanuit de haven van Lipari. De laatste boot naar Milazzo verlaat de haven van Lipari om 17:15.

Gemiddelde prijs van een Lipari naar Milazzo ferry overtocht
€35
Prijsklasse van overtochten Lipari Milazzo (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €96
Gemiddelde reistijd Lipari Milazzo
1 uur 30 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Milazzo
06:50
Tijd laatste ferry vertrekt naar Milazzo
17:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Milazzo
07:55
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Milazzo
19:30

Waarom met de veerboot van Lipari naar Milazzo?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Lipari naar Milazzo kan een handige en aangename optie zijn om in Milazzo te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Lipari naar Milazzo een ideale manier van reizen is.

Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Milazzo of waar dan ook te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Lipari Milazzo overtocht op de Siremar of Liberty Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. U zult nooit zoveel vrijheid en vermaak hebben tijdens een vlucht!
Uw fiets vervoeren is geen probleem
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Lipari-Milazzo in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Milazzo op uw fiets om van de boot te stappen.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij de trein, de bus of het vliegtuig geldt vaak een maximum van één gratis stuk bagage en elk extra stuk bagage brengt extra kosten met zich mee. Wanneer u echter in Lipari aan boord gaat van een Liberty Lines of Siremar ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Milazzo aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Liberty Lines of Siremar te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Lipari en Milazzo?

Als u wilt reizen tussen Lipari en Milazzo met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Lipari Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lipari-Milazzo vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Lipari en Milazzo boeken. Liberty Lines verzorgt 17 overtochten per dag naar Milazzo vanuit Lipari en de reistijd is 50 min. Meer informatie over Liberty Lines
50 min
17 overtochten per dag
Siremar Lipari Milazzo
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lipari-Milazzo vergelijken en een Siremar ticket tussen Lipari en Milazzo boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Lipari? Waar komen de boten aan in Milazzo?

Haven van vertrek in Lipari

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Milazzo vanuit de volgende havens in Lipari:

Lipari
Kaart

Haven van aankomst in Milazzo

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Milazzo in de volgende havens:

Milazzo
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Lipari naar Milazzo gaat, duurt het minstens 50 min om de 37 km tussen Lipari en Milazzo af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Lipari en Milazzo) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 17 overtochten per dag van Lipari naar Milazzo met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Lipari en Milazzo met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Lipari en Milazzo legt u 37 km af.

Om met de boot van Lipari naar Milazzo te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €12 voor de laagste prijs tot €96 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €35.

De eerste ferry vertrekt vanuit Lipari om 06:50 naar Milazzo.

De laatste ferry naar Milazzo vertrekt meestal om 17:15 vanuit Lipari.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd