Lipari
Rechtstreekse reis naar Panarea met veerboot
Panarea
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Lipari naar Panarea?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Lipari naar Panarea? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Lipari naar Panarea is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Lipari naar Panarea stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Lipari naar Panarea ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Lipari Panarea ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Lipari naar Panarea te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Lipari - Panarea

Haven van vertrek
Lipari
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Panarea
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
22 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
7 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Lipari Panarea: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Lipari naar Panarea wilt reizen, variëren de prijzen van €10 voor één persoon als u zonder auto reist tot €84 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Lipari naar Panarea route is €32. De gemiddelde vaartijd van Lipari naar Panarea is 1 uur 30 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 15 min over om Panarea te bereiken, terwijl de snelste boten in 25 min in Panarea aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:10 vanuit de haven van Lipari. De laatste boot naar Panarea verlaat de haven van Lipari om 18:30.

Gemiddelde prijs van een Lipari naar Panarea ferry overtocht
€32
Prijsklasse van overtochten Lipari Panarea (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€10 - €84
Gemiddelde reistijd Lipari Panarea
1 uur 30 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Panarea
08:10
Tijd laatste ferry vertrekt naar Panarea
18:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Panarea
09:05
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Panarea
20:45

Waarom met de veerboot van Lipari naar Panarea?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Lipari naar Panarea kan een handige en aangename optie zijn om in Panarea te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Lipari naar Panarea een ideale manier van reizen is.

Voor zorgzaam personeel
Het personeel van Liberty Lines of Siremar staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Lipari verlaat tot het vertrek uit Panarea. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Op het hoofddek van het schip bevindt zich bijna altijd een informatiebalie.
Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Lipari-Panarea naar de buitenruimtes van het schip van Liberty Lines of Siremar om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Panarea beginnen.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Op de Lipari Panarea ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Panarea beperkt zijn in uw bewegingen. Het is echter raadzaam om de bemanning van Liberty Lines of Siremar te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Lipari en Panarea?

Als u wilt reizen tussen Lipari en Panarea met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Lipari Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lipari-Panarea vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Lipari en Panarea boeken. Liberty Lines verzorgt 7 overtochten per dag naar Panarea vanuit Lipari en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Liberty Lines
30 min
7 overtochten per dag
Siremar Lipari Panarea
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lipari-Panarea vergelijken en een Siremar ticket tussen Lipari en Panarea boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Lipari? Waar komen de boten aan in Panarea?

Haven van vertrek in Lipari

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Panarea vanuit de volgende havens in Lipari:

Lipari
Kaart

Haven van aankomst in Panarea

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Panarea in de volgende havens:

Panarea
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Lipari naar Panarea gaat, duurt het minstens 30 min om de 22 km tussen Lipari en Panarea af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Lipari en Panarea) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 7 overtochten per dag van Lipari naar Panarea met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Lipari en Panarea met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Lipari en Panarea legt u 22 km af.

Om met de boot van Lipari naar Panarea te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €10 voor de laagste prijs tot €84 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €32.

De eerste ferry vertrekt vanuit Lipari om 08:10 naar Panarea.

De laatste ferry naar Panarea vertrekt meestal om 18:30 vanuit Lipari.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd