Lorient
Rechtstreekse reis naar Groix met veerboot
Groix
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Lorient naar Groix?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Lorient naar Groix? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Lorient naar Groix is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Lorient naar Groix stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Lorient naar Groix ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Compagnie Océane, zodat u de Lorient Groix ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Compagnie Océane bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Lorient naar Groix te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Lorient - Groix

Haven van vertrek
Lorient
Frankrijk
Bretagne
Haven van aankomst
Groix
Frankrijk
Bretagne
Afstand
14 km
Veerboot maatschappijen
Compagnie Océane
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Lorient en Groix?

Als u wilt reizen tussen Lorient en Groix met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Compagnie Océane die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Compagnie Océane Lorient Groix
Compagnie Océane
De veerbootmaatschappij Compagnie Océane verzorgt overtochten in Frankrijk en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Lorient en Groix. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lorient-Groix vergelijken en een Compagnie Océane ticket tussen Lorient en Groix boeken. Meer informatie over Compagnie Océane

Waar vertrekken de veerboten in Lorient? Waar komen de boten aan in Groix?

Haven van vertrek in Lorient

Compagnie Océane veerboten vertrekken naar Groix vanuit de volgende havens in Lorient:

Lorient
Kaart

Haven van aankomst in Groix

De schepen van Compagnie Océane komen aan in Groix in de volgende havens:

Groix
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd