Los Cristianos
Rechtstreekse reis naar La Gomera met veerboot
La Gomera
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Los Cristianos naar La Gomera?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Los Cristianos naar La Gomera? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Los Cristianos naar La Gomera is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Los Cristianos naar La Gomera stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Los Cristianos naar La Gomera ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Naviera Armas of Fred Olsen Express, zodat u de Los Cristianos La Gomera ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Naviera Armas of Fred Olsen Express bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Los Cristianos naar La Gomera te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Los Cristianos - La Gomera

Haven van vertrek
Los Cristianos
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
La Gomera
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
50 km
Veerboot maatschappijen
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frequentie van overtochten
6 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Los Cristianos La Gomera: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Los Cristianos naar La Gomera wilt reizen, variëren de prijzen van €34 voor één persoon als u zonder auto reist tot €95 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Los Cristianos naar La Gomera route is €65. De gemiddelde vaartijd van Los Cristianos naar La Gomera is 50 min. De langzaamste veerboten doen er 50 min over om La Gomera te bereiken, terwijl de snelste boten in 50 min in La Gomera aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:45 vanuit de haven van Los Cristianos. De laatste boot naar La Gomera verlaat de haven van Los Cristianos om 20:00.

Gemiddelde prijs van een Los Cristianos naar La Gomera ferry overtocht
€65
Prijsklasse van overtochten Los Cristianos La Gomera (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€34 - €95
Gemiddelde reistijd Los Cristianos La Gomera
50 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar La Gomera
08:45
Tijd laatste ferry vertrekt naar La Gomera
20:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar La Gomera
09:35
Aankomsttijd van de laatste ferry naar La Gomera
20:50

Waarom met de veerboot van Los Cristianos naar La Gomera?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Los Cristianos naar La Gomera kan een handige en aangename optie zijn om in La Gomera te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Los Cristianos naar La Gomera een ideale manier van reizen is.

Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Ga tijdens de overtocht Los Cristianos-La Gomera naar de buitenruimtes van het schip van Naviera Armas of Fred Olsen Express om diep adem te halen. De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in La Gomera aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. Omgekeerd is een boottocht Los Cristianos La Gomera ultra-ontspannend. Veerboten van Naviera Armas of Fred Olsen Express zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in La Gomera ongetwijfeld uitgerust.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Los Cristianos naar La Gomera te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Los Cristianos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Los Cristianos en La Gomera zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Los Cristianos en La Gomera?

Als u wilt reizen tussen Los Cristianos en La Gomera met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Naviera Armas of Fred Olsen Express die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Naviera Armas Los Cristianos La Gomera
Naviera Armas
Naviera Armas is een veerbootmaatschappij gevestigd in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden. Opgericht in 1971, biedt het overtochten aan naar verschillende bestemmingen op de Canarische Eilanden, Spanje en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Los Cristianos-La Gomera vergelijken en een Naviera Armas ticket tussen Los Cristianos en La Gomera boeken. Naviera Armas verzorgt 3 overtochten per dag naar La Gomera vanuit Los Cristianos en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Naviera Armas
1 uur
3 overtochten per dag
Fred Olsen Express Los Cristianos La Gomera
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express is een veerbootmaatschappij gevestigd in Las Palmas, Canarische Eilanden, die overtochten aanbiedt naar verschillende bestemmingen in Spanje en Portugal. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Los Cristianos-La Gomera vergelijken en een Fred Olsen Express ticket tussen Los Cristianos en La Gomera boeken. Fred Olsen Express verzorgt 3 overtochten per dag naar La Gomera vanuit Los Cristianos en de reistijd is 50 min. Meer informatie over Fred Olsen Express
50 min
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Los Cristianos? Waar komen de boten aan in La Gomera?

Haven van vertrek in Los Cristianos

Naviera Armas of Fred Olsen Express veerboten vertrekken naar La Gomera vanuit de volgende havens in Los Cristianos:

los Cristianos
Kaart

Haven van aankomst in La Gomera

De schepen van Fred Olsen Express of Naviera Armas komen aan in La Gomera in de volgende havens:

San Sebastian de la Gomera
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Los Cristianos naar La Gomera gaat, duurt het minstens 50 min om de 50 km tussen Los Cristianos en La Gomera af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Los Cristianos en La Gomera) en de veerbootmaatschappij (Naviera Armas en Fred Olsen Express). Momenteel zijn er 6 overtochten per dag van Los Cristianos naar La Gomera met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Los Cristianos en La Gomera met elkaar verbinden: Naviera Armas en Fred Olsen Express.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijdens uw overtocht tussen Los Cristianos en La Gomera legt u 50 km af.

Om met de boot van Los Cristianos naar La Gomera te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €34 voor de laagste prijs tot €95 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €65.

De eerste ferry vertrekt vanuit Los Cristianos om 08:45 naar La Gomera.

De laatste ferry naar La Gomera vertrekt meestal om 20:00 vanuit Los Cristianos.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd