Lubeck
Rechtstreekse reis naar Malmö met veerboot, trein, bus
Malmö
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Travemünde naar Malmö?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Travemünde naar Malmö? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Travemünde naar Malmö is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Travemünde naar Malmö stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Travemünde naar Malmö ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Finnlines, zodat u de Travemünde Malmö ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Finnlines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Travemünde naar Malmö te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Travemünde - Malmö

Haven van vertrek
Lubeck
Duitsland
Sleeswijk-Holstein
Haven van aankomst
Malmö
Zweden
Afstand
243 km
Veerboot maatschappijen
Finnlines
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
8 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Travemünde Malmö: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Travemünde naar Malmö wilt reizen, variëren de prijzen van €22 voor één persoon als u zonder auto reist tot €391 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Travemünde naar Malmö route is €158. De gemiddelde vaartijd van Travemünde naar Malmö is 9 uur 15 min. De langzaamste veerboten doen er 9 uur 30 min over om Malmö te bereiken, terwijl de snelste boten in 8 uur 45 min in Malmö aankomen. De eerste ferry vertrekt om 01:00 vanuit de haven van Travemünde. De laatste boot naar Malmö verlaat de haven van Travemünde om 22:00.

Gemiddelde prijs van een Travemünde naar Malmö ferry overtocht
€158
Prijsklasse van overtochten Travemünde Malmö (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€22 - €391
Gemiddelde reistijd Travemünde Malmö
9 uur 15 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Malmö
01:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Malmö
22:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Malmö
07:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Malmö
20:00

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Travemünde en Malmö?

Als u wilt reizen tussen Travemünde en Malmö met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Finnlines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Finnlines Travemünde Malmö
Finnlines
Finnlines werd opgericht in 1948 en is gevestigd in Finland. Het bedient Finland, Duitsland, Zweden en Polen. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Travemünde-Malmö vergelijken en een Finnlines ticket tussen Travemünde en Malmö boeken. Finnlines verzorgt 3 overtochten per dag naar Malmö vanuit Travemünde en de reistijd is 8 uur 50 min. Meer informatie over Finnlines
8 uur 50 min
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Travemünde? Waar komen de boten aan in Malmö?

Haven van vertrek in Travemünde

Finnlines veerboten vertrekken naar Malmö vanuit de volgende havens in Travemünde:

Lübeck Travemünde
Kaart

Haven van aankomst in Malmö

De schepen van Finnlines komen aan in Malmö in de volgende havens:

Malmo
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboten Travemünde Malmö - vergelijk en boek je ticket | Vivanoda

Toeristische gids voor de veerbootreis van Travemünde naar Malmö

Wat kan men bezoeken en doen in Malmö?

Niet te missen bezienswaardigheden in Malmö zijn de Turning Torso, een modern spiraalvormig woongebouw, en het kasteel van Malmö, een 16e-eeuws middeleeuws fort in het centrum van de stad. De wijk Västra Hamnen is ook een interessante plek om te bezoeken, met straten vol cafés, restaurants en designerwinkels.

Wat vervoer betreft, is Malmö een gemakkelijke stad om te voet of met de fiets te verkennen. De stad heeft ook een netwerk van lokale bussen en treinen, en veerverbindingen met Kopenhagen. Het netwerk van fietspaden is zeer goed ontwikkeld, waardoor het een milieuvriendelijke en handige vervoersoptie is om u door de stad te verplaatsen.

Bezoek ook zeker de vele parken en tuinen van de stad, waaronder Pildammsparken en de botanische tuin van Malmö. Deze groene ruimten bieden een rustige omgeving om te ontspannen en van het weer te genieten.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd