Lymington
Rechtstreekse reis naar Yarmouth met veerboot
Yarmouth
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Lymington naar Yarmouth?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Lymington naar Yarmouth? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Lymington naar Yarmouth is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Lymington naar Yarmouth stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Lymington naar Yarmouth ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Wightlink, zodat u de Lymington Yarmouth ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Wightlink bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Lymington naar Yarmouth te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Lymington - Yarmouth

Haven van vertrek
Lymington
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Haven van aankomst
Yarmouth
Verenigd Koninkrijk
Eiland Wight
Afstand
7 km
Veerboot maatschappijen
Wightlink
Frequentie van overtochten
15 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Lymington Yarmouth: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Lymington naar Yarmouth wilt reizen, variëren de prijzen van €20 voor één persoon als u zonder auto reist tot €158 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Lymington naar Yarmouth route is €58. De gemiddelde vaartijd van Lymington naar Yarmouth is 40 min. De langzaamste veerboten doen er 40 min over om Yarmouth te bereiken, terwijl de snelste boten in 40 min in Yarmouth aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:10 vanuit de haven van Lymington. De laatste boot naar Yarmouth verlaat de haven van Lymington om 10:00.

Gemiddelde prijs van een Lymington naar Yarmouth ferry overtocht
€58
Prijsklasse van overtochten Lymington Yarmouth (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€20 - €158
Gemiddelde reistijd Lymington Yarmouth
40 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Yarmouth
07:10
Tijd laatste ferry vertrekt naar Yarmouth
10:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Yarmouth
07:50
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Yarmouth
10:40

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Lymington en Yarmouth?

Als u wilt reizen tussen Lymington en Yarmouth met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Wightlink die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Wightlink Lymington Yarmouth
Wightlink
Wightlink is een veerbootmaatschappij gevestigd op het Isle of Wight in het Verenigd Koninkrijk die overtochten aanbiedt tussen het Isle of Wight en het vasteland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Lymington-Yarmouth vergelijken en een Wightlink ticket tussen Lymington en Yarmouth boeken. Wightlink verzorgt 15 overtochten per dag naar Yarmouth vanuit Lymington en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Wightlink
40 min
15 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Lymington? Waar komen de boten aan in Yarmouth?

Haven van vertrek in Lymington

Wightlink veerboten vertrekken naar Yarmouth vanuit de volgende havens in Lymington:

Lymington Pier Ferry Terminal
Kaart

Haven van aankomst in Yarmouth

De schepen van Wightlink komen aan in Yarmouth in de volgende havens:

Yarmouth - Isle of Wight Terminal
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd