Aanbevolen route
Mahon
Rechtstreekse reis naar Palma (Mallorca) met veerboot
Palma (Mallorca)
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Mahon
Reizen met de veerboot naar Barcelona
Barcelona
Reizen met de veerboot, vlucht naar Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Mahon naar Palma (Mallorca)?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Mahon naar Palma (Mallorca)? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Mahon naar Palma (Mallorca) is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Mahon naar Palma (Mallorca) stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Mahon naar Palma (Mallorca) ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed, zodat u de Mahon Palma (Mallorca) ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Trasmed of Acciona Trasmediterránea bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Mahon naar Palma (Mallorca) te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Mahon - Palma (Mallorca)

Haven van vertrek
Mahon
Spanje
De Balearen
Haven van aankomst
Palma (Mallorca)
Spanje
De Balearen
Afstand
145 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Mahon Palma (Mallorca): Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Mahon naar Palma (Mallorca) wilt reizen, variëren de prijzen van €54 voor één persoon als u zonder auto reist tot €129 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Mahon naar Palma (Mallorca) route is €92. De gemiddelde vaartijd van Mahon naar Palma (Mallorca) is 6 uur. De langzaamste veerboten doen er 6 uur over om Palma (Mallorca) te bereiken, terwijl de snelste boten in 6 uur in Palma (Mallorca) aankomen. De eerste ferry vertrekt om 17:00 vanuit de haven van Mahon.

Gemiddelde prijs van een Mahon naar Palma (Mallorca) ferry overtocht
€92
Prijsklasse van overtochten Mahon Palma (Mallorca) (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€54 - €129
Gemiddelde reistijd Mahon Palma (Mallorca)
6 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Palma (Mallorca)
17:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Palma (Mallorca)
23:00

Waarom met de veerboot van Mahon naar Palma (Mallorca)?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Mahon naar Palma (Mallorca) kan een handige en aangename optie zijn om in Palma (Mallorca) te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Mahon naar Palma (Mallorca) een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Mahon naar Palma (Mallorca) optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Mahon Palma (Mallorca), of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Trasmed of Acciona Trasmediterránea, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Om wat zeelucht op te snuiven
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Maak in Mahon, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Trasmed of Acciona Trasmediterránea en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Palma (Mallorca) beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Mahon en Palma (Mallorca)?

Als u wilt reizen tussen Mahon en Palma (Mallorca) met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Trasmed of Acciona Trasmediterránea die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Trasmed Mahon Palma (Mallorca)
Trasmed
De veerbootmaatschappij Trasmed verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Mahon en Palma (Mallorca). Op Vivanoda kunt u de tarieven van Mahon-Palma (Mallorca) vergelijken en een Trasmed ticket tussen Mahon en Palma (Mallorca) boeken. Meer informatie over Trasmed
Acciona Trasmediterránea Mahon Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Mahon-Palma (Mallorca) vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Mahon en Palma (Mallorca) boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 1 overtochten per week naar Palma (Mallorca) vanuit Mahon en de reistijd is 5 uur 30 min. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
5 uur 30 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Mahon? Waar komen de boten aan in Palma (Mallorca)?

Haven van vertrek in Mahon

Trasmed of Acciona Trasmediterránea veerboten vertrekken naar Palma (Mallorca) vanuit de volgende havens in Mahon:

Mahon
Kaart

Haven van aankomst in Palma (Mallorca)

De schepen van Acciona Trasmediterránea of Trasmed komen aan in Palma (Mallorca) in de volgende havens:

Palma de Mallorca
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Mahon en Palma (Mallorca)
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Mahon naar Palma (Mallorca) gaat, duurt het minstens 5 uur 30 min om de 145 km tussen Mahon en Palma (Mallorca) af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Mahon en Palma (Mallorca)) en de veerbootmaatschappij (Trasmed en Acciona Trasmediterránea). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Mahon naar Palma (Mallorca) met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Mahon en Palma (Mallorca) met elkaar verbinden: Trasmed en Acciona Trasmediterránea.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Tijdens uw overtocht tussen Mahon en Palma (Mallorca) legt u 145 km af.

Om met de boot van Mahon naar Palma (Mallorca) te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €54 voor de laagste prijs tot €129 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €92.

De eerste ferry vertrekt vanuit Mahon om 17:00 naar Palma (Mallorca).

Veerboten Mahon Palma (Mallorca) - vergelijk en boek je ticket | Vivanoda

Toeristische gids voor de veerbootreis van Mahon naar Palma (Mallorca)

Wat kan men bezoeken en doen in Palma (Mallorca)?

Om u te verplaatsen in Palma de Mallorca kunt u een auto huren of gebruik maken van het openbaar vervoer, waaronder bussen en treinen. Taxi's zijn ook beschikbaar, hoewel die duurder kunnen zijn. De beste manier om de stad te verkennen is echter te voet, omdat u dan alle verborgen straatjes en pleintjes kunt ontdekken.

Bezoek buiten de stad zeker de vele stranden van Mallorca, waaronder de beroemde Cala Millor en Cala d'Or. Het nabijgelegen Sierra de Tramuntana-gebergte is ook een populaire wandelbestemming met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Palma de Mallorca is daarom een populaire toeristische bestemming vanwege de historische bezienswaardigheden, de stranden en het prachtige landschap. Het wordt aanbevolen dat u de tijd neemt om de stad te voet te verkennen en te genieten van de vele bezienswaardigheden en activiteiten die deze prachtige stad te bieden heeft.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd