Met de veerboot van Mantoudi naar Sporaden

Met de veerboot van Mantoudi naar Sporaden is een uitstekende keuze! Mantoudi-Sporaden veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Sea Jets of Anes Ferries) die de havens van Alonnisos, Skopelos, Skiathos en Mantoudi aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Mantoudi Sporaden ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Sea Jets en Anes Ferries vergelijkt.

Veerboot Mantoudi Sporaden in cijfers

Landen
Griekenland
Aantal overtochten
7 overtochten per week
Aantal havens
4
Aantal veerbootverbindingen
3
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Mantoudi Sporaden veerboot routes

Op zoek naar een Mantoudi naar Sporaden veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Mantoudi en Sporaden te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Anes Ferries of Sea Jets bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Mantoudi, Skiathos, Skopelos of Alonnisos te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Mantoudi Sporaden ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Sea Jets of Anes Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 3 veerboot routes tussen Mantoudi en Sporaden!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Mantoudi Sporaden - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Mantoudi naar Sporaden

Sporaden: Aankomst per veerboot vanuit Mantoudi en verkenning van de regio

  1. Skopelos:
    Begin je verkenning van de Sporaden met het prachtige eiland Skopelos. Als je aankomt met de veerboot, word je meteen betoverd door de prachtige witte huizen die op de heuvels staan. Verken de oude stad met zijn smalle straatjes en schilderachtige cafés. Bezoek zeker de 18e-eeuwse Panagitsa kerk, beroemd om zijn prachtige iconen en panoramisch uitzicht op zee.

  2. Skiathos :
    Vervolg je reis met de veerboot naar het beroemde eiland Skiathos. Skiathos staat bekend om zijn fijne zandstranden en is de ideale plek om te ontspannen en van de zon te genieten. Neem een duik in het kristalheldere water van het strand van Koukounaries of bezoek het klooster van Panagia Kounistra, een traditionele gebedsplaats te midden van weelderige groene landschappen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None