Mantoudi
Rechtstreekse reis naar Volos met veerboot
Volos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Mantoudi naar Volos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Mantoudi naar Volos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Mantoudi naar Volos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Mantoudi naar Volos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Mantoudi naar Volos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Anes Ferries, zodat u de Mantoudi Volos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Anes Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Mantoudi naar Volos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Mantoudi - Volos

Haven van vertrek
Mantoudi
Griekenland
Centraal Griekenland
Haven van aankomst
Volos
Griekenland
Thessalië
Afstand
80 km
Veerboot maatschappijen
Anes Ferries
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Mantoudi en Volos?

Als u wilt reizen tussen Mantoudi en Volos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Anes Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Anes Ferries Mantoudi Volos
Anes Ferries
Anes Ferries is een veerbootmaatschappij gevestigd in Venetië, Italië. Het biedt overtochten naar verschillende bestemmingen in Italië, Kroatië en Albanië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Mantoudi-Volos vergelijken en een Anes Ferries ticket tussen Mantoudi en Volos boeken. Anes Ferries verzorgt 6 overtochten per week naar Volos vanuit Mantoudi en de reistijd is 5 uur 50 min. Meer informatie over Anes Ferries
5 uur 50 min
6 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Mantoudi? Waar komen de boten aan in Volos?

Haven van vertrek in Mantoudi

Anes Ferries veerboten vertrekken naar Volos vanuit de volgende havens in Mantoudi:

Mantoudi
Kaart

Haven van aankomst in Volos

De schepen van Anes Ferries komen aan in Volos in de volgende havens:

Volos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd