Marettimo
Rechtstreekse reis naar Marsala met veerboot
Marsala
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Marettimo naar Marsala?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Marettimo naar Marsala? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Marettimo naar Marsala is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Marettimo naar Marsala stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Marettimo naar Marsala ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines, zodat u de Marettimo Marsala ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Marettimo naar Marsala te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Marettimo - Marsala

Haven van vertrek
Marettimo
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Marsala
Italië
Sicilië
Afstand
38 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines
Frequentie van overtochten
14 overtochten per week
Minimale overtochttijd
1 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Marettimo Marsala: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Marettimo naar Marsala wilt reizen, variëren de prijzen van €15 voor één persoon als u zonder auto reist tot €16 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Marettimo naar Marsala route is €15. De gemiddelde vaartijd van Marettimo naar Marsala is 1 uur 28 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 45 min over om Marsala te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 10 min in Marsala aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:55 vanuit de haven van Marettimo. De laatste boot naar Marsala verlaat de haven van Marettimo om 17:50.

Gemiddelde prijs van een Marettimo naar Marsala ferry overtocht
€15
Prijsklasse van overtochten Marettimo Marsala (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€15 - €16
Gemiddelde reistijd Marettimo Marsala
1 uur 28 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Marsala
10:55
Tijd laatste ferry vertrekt naar Marsala
17:50
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Marsala
12:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Marsala
19:00

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Marettimo en Marsala?

Als u wilt reizen tussen Marettimo en Marsala met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Marettimo Marsala
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Marettimo-Marsala vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Marettimo en Marsala boeken. Liberty Lines verzorgt 14 overtochten per week naar Marsala vanuit Marettimo en de reistijd is 1 uur 10 min. Meer informatie over Liberty Lines
1 uur 10 min
14 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Marettimo? Waar komen de boten aan in Marsala?

Haven van vertrek in Marettimo

Liberty Lines veerboten vertrekken naar Marsala vanuit de volgende havens in Marettimo:

Marettimo
Kaart

Haven van aankomst in Marsala

De schepen van Liberty Lines komen aan in Marsala in de volgende havens:

Marsala
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd