Aanbevolen route
Marseille
Rechtstreekse reis naar Porto-Vecchio met veerboot
Porto-Vecchio
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Marseille
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Toulon
Toulon
Reizen met de veerboot naar Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Prijzen zoeken
Marseille
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Nice
Nice
Reizen met de veerboot naar Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Marseille naar Porto-Vecchio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Marseille naar Porto-Vecchio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Marseille naar Porto-Vecchio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Marseille naar Porto-Vecchio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Marseille naar Porto-Vecchio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals La Meridionale, Corsica Linea of Corsica Ferries, zodat u de Marseille Porto-Vecchio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Corsica Linea of La Meridionale bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Marseille naar Porto-Vecchio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Marseille - Porto-Vecchio

Haven van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Haven van aankomst
Porto-Vecchio
Frankrijk
Corsica
Afstand
372 km
Veerboot maatschappijen
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Frequentie van overtochten
4 overtochten per week
Minimale overtochttijd
13 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Marseille Porto-Vecchio: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Marseille naar Porto-Vecchio wilt reizen, variëren de prijzen van €51 voor één persoon als u zonder auto reist tot €441 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Marseille naar Porto-Vecchio route is €179. De gemiddelde vaartijd van Marseille naar Porto-Vecchio is 14 uur. De langzaamste veerboten doen er 14 uur over om Porto-Vecchio te bereiken, terwijl de snelste boten in 13 uur 59 min in Porto-Vecchio aankomen. De eerste ferry vertrekt om 17:30 vanuit de haven van Marseille. De laatste boot naar Porto-Vecchio verlaat de haven van Marseille om 17:31.

Gemiddelde prijs van een Marseille naar Porto-Vecchio ferry overtocht
€179
Prijsklasse van overtochten Marseille Porto-Vecchio (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€51 - €441
Gemiddelde reistijd Marseille Porto-Vecchio
14 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Porto-Vecchio
17:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Porto-Vecchio
17:31
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Porto-Vecchio
07:30

Waarom met de veerboot van Marseille naar Porto-Vecchio?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Marseille naar Porto-Vecchio kan een handige en aangename optie zijn om in Porto-Vecchio te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Marseille naar Porto-Vecchio een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Porto-Vecchio of waar dan ook te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Marseille Porto-Vecchio overtocht op de La Meridionale of Corsica Linea ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een totaal andere ervaring dan vliegen!
Niet moe worden, anders dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. Omgekeerd is een boottocht Marseille Porto-Vecchio ultra-ontspannend. Aan boord, afhankelijk van het schip van Corsica Linea of La Meridionale, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Porto-Vecchio.
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Corsica Linea of La Meridionale ferry voor de 372 km tussen Marseille en Porto-Vecchio zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien vindt u uw overtocht Marseille-Porto-Vecchio wel iets te kort!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Marseille en Porto-Vecchio?

Als u wilt reizen tussen Marseille en Porto-Vecchio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Corsica Linea of La Meridionale die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Corsica Linea Marseille Porto-Vecchio
Corsica Linea
Corsica Linea is een zeer recent bedrijf, ontstaan uit de ontbinding van de SNCM en gevestigd in de haven van Marseille. Zij bedient Corsica, Tunesië en Algerije. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Marseille-Porto-Vecchio vergelijken en een Corsica Linea ticket tussen Marseille en Porto-Vecchio boeken. Corsica Linea verzorgt 3 overtochten per week naar Porto-Vecchio vanuit Marseille en de reistijd is 13 uur 30 min. Meer informatie over Corsica Linea
13 uur 30 min
3 overtochten per week
La Meridionale Marseille Porto-Vecchio
La Meridionale
La Méridionale is een Franse rederij met veerboten naar Corsica en Sardinië vanuit Marseille. Met Vivanoda, uw veerbootvergelijker, kunt u een La Méridionale Marseille Porto-Vecchio overtocht boeken tegen de beste prijs. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Marseille-Porto-Vecchio vergelijken en een La Meridionale ticket tussen Marseille en Porto-Vecchio boeken. La Meridionale verzorgt 1 overtochten per week naar Porto-Vecchio vanuit Marseille en de reistijd is 17 uur. Meer informatie over La Meridionale
17 uur
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Marseille? Waar komen de boten aan in Porto-Vecchio?

Haven van vertrek in Marseille

Corsica Linea of La Meridionale veerboten vertrekken naar Porto-Vecchio vanuit de volgende havens in Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kaart

Haven van aankomst in Porto-Vecchio

De schepen van La Meridionale of Corsica Linea komen aan in Porto-Vecchio in de volgende havens:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Marseille en Porto-Vecchio
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Marseille naar Porto-Vecchio gaat, duurt het minstens 13 uur 30 min om de 372 km tussen Marseille en Porto-Vecchio af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Marseille en Porto-Vecchio) en de veerbootmaatschappij (Corsica Linea en La Meridionale). Momenteel zijn er 4 overtochten per week van Marseille naar Porto-Vecchio met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Marseille en Porto-Vecchio met elkaar verbinden: Corsica Linea en La Meridionale.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Tijdens uw overtocht tussen Marseille en Porto-Vecchio legt u 372 km af.

Om met de boot van Marseille naar Porto-Vecchio te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €51 voor de laagste prijs tot €441 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €179.

De eerste ferry vertrekt vanuit Marseille om 17:30 naar Porto-Vecchio.

De laatste ferry naar Porto-Vecchio vertrekt meestal om 17:31 vanuit Marseille.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd