Aanbevolen route
Marseille
Rechtstreekse reis naar Skikda met veerboot
Skikda
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Marseille
Reizen met de trein, carpooling naar Sete
Sete
Reizen met de veerboot naar Skikda
Skikda
Prijzen zoeken
Marseille
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Genua
Genua
Reizen met de veerboot naar Skikda
Skikda
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Marseille naar Skikda?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Marseille naar Skikda? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Marseille naar Skikda is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Marseille naar Skikda stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Marseille naar Skikda ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Algérie Ferries of Corsica Linea, zodat u de Marseille Skikda ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Corsica Linea of Algérie Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Marseille naar Skikda te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Marseille - Skikda

Haven van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Haven van aankomst
Skikda
Algerije
Afstand
725 km
Veerboot maatschappijen
Algérie Ferries, Corsica Linea
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
20 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Marseille Skikda: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Marseille naar Skikda wilt reizen, variëren de prijzen van €144 voor één persoon als u zonder auto reist tot €841 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Marseille naar Skikda route is €371. De gemiddelde vaartijd van Marseille naar Skikda is 11 uur 53 min. De langzaamste veerboten doen er 21 uur over om Skikda te bereiken, terwijl de snelste boten in in Skikda aankomen. De eerste ferry vertrekt om 11:00 vanuit de haven van Marseille. De laatste boot naar Skikda verlaat de haven van Marseille om 16:00.

Gemiddelde prijs van een Marseille naar Skikda ferry overtocht
€371
Prijsklasse van overtochten Marseille Skikda (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€144 - €841
Gemiddelde reistijd Marseille Skikda
11 uur 53 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Skikda
11:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Skikda
16:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Skikda
10:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Skikda
12:00

Waarom met de veerboot van Marseille naar Skikda?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Marseille naar Skikda kan een handige en aangename optie zijn om in Skikda te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Marseille naar Skikda een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Aan boord van een Corsica Linea of Algérie Ferries ferry geniet u van een vlotte start vanuit Marseille en vaart u met minder dan 40 km/u naar Skikda. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien vindt u uw overtocht Marseille-Skikda wel iets te kort!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Marseille Skikda, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Corsica Linea of Algérie Ferries, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Maak in Marseille, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Corsica Linea of Algérie Ferries en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Skikda beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Marseille en Skikda?

Als u wilt reizen tussen Marseille en Skikda met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Corsica Linea of Algérie Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Corsica Linea Marseille Skikda
Corsica Linea
Corsica Linea is een zeer recent bedrijf, ontstaan uit de ontbinding van de SNCM en gevestigd in de haven van Marseille. Zij bedient Corsica, Tunesië en Algerije. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Marseille-Skikda vergelijken en een Corsica Linea ticket tussen Marseille en Skikda boeken. Meer informatie over Corsica Linea
Algérie Ferries Marseille Skikda
Algérie Ferries
Algérie Ferries is een zeevervoerder van passagiers- en vrachtvervoer tussen Algerije en Frankrijk en Spanje. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Marseille-Skikda vergelijken en een Algérie Ferries ticket tussen Marseille en Skikda boeken. Algérie Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Skikda vanuit Marseille en de reistijd is 20 uur. Meer informatie over Algérie Ferries
20 uur
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Marseille? Waar komen de boten aan in Skikda?

Haven van vertrek in Marseille

Corsica Linea of Algérie Ferries veerboten vertrekken naar Skikda vanuit de volgende havens in Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kaart
Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Kaart

Haven van aankomst in Skikda

De schepen van Algérie Ferries of Corsica Linea komen aan in Skikda in de volgende havens:

Skikda Port
Kaart
Skikda
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Marseille en Skikda
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Marseille naar Skikda gaat, duurt het minstens 20 uur om de 725 km tussen Marseille en Skikda af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Marseille en Skikda) en de veerbootmaatschappij (Corsica Linea en Algérie Ferries). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Marseille naar Skikda met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Marseille en Skikda met elkaar verbinden: Corsica Linea en Algérie Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Algérie Ferries, Corsica Linea.

Tijdens uw overtocht tussen Marseille en Skikda legt u 725 km af.

Om met de boot van Marseille naar Skikda te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €144 voor de laagste prijs tot €841 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €371.

De eerste ferry vertrekt vanuit Marseille om 11:00 naar Skikda.

De laatste ferry naar Skikda vertrekt meestal om 16:00 vanuit Marseille.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd