Aanbevolen route
Melilla
Rechtstreekse reis naar Motril met veerboot
Motril
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Melilla
Reizen met de vlucht, veerboot naar Malaga
Malaga
Reizen met de carpooling, bus naar Motril
Motril
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Melilla naar Motril?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Melilla naar Motril? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Melilla naar Motril is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Melilla naar Motril stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Melilla naar Motril ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas of FRS Iberia, zodat u de Melilla Motril ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Naviera Armas, FRS Iberia of Baleària bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Melilla naar Motril te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Melilla - Motril

Haven van vertrek
Melilla
Spanje
Haven van aankomst
Motril
Spanje
Andalusië
Afstand
170 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Melilla Motril: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Melilla naar Motril wilt reizen, variëren de prijzen van €56 voor één persoon als u zonder auto reist tot €201 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Melilla naar Motril route is €127. De gemiddelde vaartijd van Melilla naar Motril is 6 uur 35 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur 30 min over om Motril te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur 30 min in Motril aankomen. De eerste ferry vertrekt om 15:00 vanuit de haven van Melilla. De laatste boot naar Motril verlaat de haven van Melilla om 23:59.

Gemiddelde prijs van een Melilla naar Motril ferry overtocht
€127
Prijsklasse van overtochten Melilla Motril (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€56 - €201
Gemiddelde reistijd Melilla Motril
6 uur 35 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Motril
15:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Motril
23:59
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Motril
05:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Motril
21:30

Waarom met de veerboot van Melilla naar Motril?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Melilla naar Motril kan een handige en aangename optie zijn om in Motril te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Melilla naar Motril een ideale manier van reizen is.

Voor zorgzaam personeel
Elke minuut van de overtocht Melilla-Motril, van inscheping in de haven van Melilla tot ontscheping in Motril, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van Naviera Armas, FRS Iberia of Baleària tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Melilla en Motril te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Melilla verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Uw kinderen zullen zich de boottocht van Melilla naar Motril nog lang herinneren.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De Melilla Motril ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van Naviera Armas, FRS Iberia of Baleària, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Motril.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Melilla en Motril?

Als u wilt reizen tussen Melilla en Motril met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Naviera Armas, FRS Iberia of Baleària die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Naviera Armas Melilla Motril
Naviera Armas
Naviera Armas is een veerbootmaatschappij gevestigd in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden. Opgericht in 1971, biedt het overtochten aan naar verschillende bestemmingen op de Canarische Eilanden, Spanje en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Melilla-Motril vergelijken en een Naviera Armas ticket tussen Melilla en Motril boeken. Meer informatie over Naviera Armas
FRS Iberia Melilla Motril
FRS Iberia
FRS Iberia is een in Spanje gevestigde veerbootmaatschappij die de regio's Spanje en Marokko bedient. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Melilla-Motril vergelijken en een FRS Iberia ticket tussen Melilla en Motril boeken. FRS Iberia verzorgt 6 overtochten per week naar Motril vanuit Melilla en de reistijd is 5 uur 50 min. Meer informatie over FRS Iberia
5 uur 50 min
6 overtochten per week
Baleària Melilla Motril
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Melilla-Motril vergelijken en een Baleària ticket tussen Melilla en Motril boeken. Meer informatie over Baleària

Waar vertrekken de veerboten in Melilla? Waar komen de boten aan in Motril?

Haven van vertrek in Melilla

Naviera Armas, FRS Iberia of Baleària veerboten vertrekken naar Motril vanuit de volgende havens in Melilla:

Melilla
Kaart

Haven van aankomst in Motril

De schepen van Baleària, FRS Iberia of Naviera Armas komen aan in Motril in de volgende havens:

Motril-Granada
Kaart
Motril
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Melilla en Motril
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Melilla naar Motril gaat, duurt het minstens 5 uur 50 min om de 170 km tussen Melilla en Motril af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Melilla en Motril) en de veerbootmaatschappij (Naviera Armas, FRS Iberia en Baleària). Momenteel zijn er 6 overtochten per week van Melilla naar Motril met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Melilla en Motril met elkaar verbinden: Naviera Armas, FRS Iberia en Baleària.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Melilla Motril boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Melilla en Motril legt u 170 km af.

Om met de boot van Melilla naar Motril te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €56 voor de laagste prijs tot €201 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €127.

De eerste ferry vertrekt vanuit Melilla om 15:00 naar Motril.

De laatste ferry naar Motril vertrekt meestal om 23:59 vanuit Melilla.

Hoe is een Melilla naar Motril ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Melilla en Motril eruit zou zien. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Melilla Motril cruise aan boord van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas of FRS Iberia, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Melilla tot ontscheping in Motril in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Melilla en Motril.

Instappen in Melilla

Voordat uw Melilla Motril ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aanmelding in de haven van Melilla / U dient ruim van tevoren in de haven van Melilla aan te komen. Controleer dit bij uw Baleària, FRS Iberia of Naviera Armas maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Melilla - Motril / In de Melilla ferry terminal, zoek naar de Naviera Armas, FRS Iberia of Baleària balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Motril / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Melilla die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Naviera Armas, FRS Iberia of Baleària om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van het schip tussen Melilla en Motril

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Naviera Armas, FRS Iberia of Baleària schip. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Motril is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Motril:

  • De haven van Motril is in zicht / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Motril Harbour is vastgemaakt. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Motril vanaf het dek van de boot.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Motril Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Motril verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Motril kan u een controle geven. Eindelijk is uw vakantie in Motril begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd