Messina
Rechtstreekse reis naar Reggio Calabrië met veerboot
Reggio Calabrië
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Messina naar Reggio Calabrië?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Messina naar Reggio Calabrië? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Messina naar Reggio Calabrië is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Messina naar Reggio Calabrië stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Messina naar Reggio Calabrië ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines, Meridiano Lines of Metromare, zodat u de Messina Reggio Calabrië ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines, Meridiano Lines of Metromare bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Messina naar Reggio Calabrië te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Messina - Reggio Calabrië

Haven van vertrek
Messina
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Reggio Calabrië
Italië
Calabrië
Afstand
11 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Messina Reggio Calabrië: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Messina naar Reggio Calabrië wilt reizen, variëren de prijzen van €4 voor één persoon als u zonder auto reist tot €4 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Messina naar Reggio Calabrië route is €4. De gemiddelde vaartijd van Messina naar Reggio Calabrië is 30 min. De langzaamste veerboten doen er 30 min over om Reggio Calabrië te bereiken, terwijl de snelste boten in 30 min in Reggio Calabrië aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:05 vanuit de haven van Messina. De laatste boot naar Reggio Calabrië verlaat de haven van Messina om 18:30.

Gemiddelde prijs van een Messina naar Reggio Calabrië ferry overtocht
€4
Prijsklasse van overtochten Messina Reggio Calabrië (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€4 - €4
Gemiddelde reistijd Messina Reggio Calabrië
30 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Reggio Calabrië
08:05
Tijd laatste ferry vertrekt naar Reggio Calabrië
18:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Reggio Calabrië
08:35
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Reggio Calabrië
19:00

Waarom met de veerboot van Messina naar Reggio Calabrië?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Messina naar Reggio Calabrië kan een handige en aangename optie zijn om in Reggio Calabrië te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Messina naar Reggio Calabrië een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Messina naar Reggio Calabrië veel sneller per vliegtuig. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Messina Reggio Calabrië overtocht op de Metromare, Meridiano Lines of Liberty Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. Omgekeerd is een boottocht Messina Reggio Calabrië ultra-ontspannend. Aan boord, afhankelijk van het schip van Liberty Lines, Meridiano Lines of Metromare, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt ongetwijfeld volledig ontspannen aan in Reggio Calabrië.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U reist met een gerust hart van Messina naar Reggio Calabrië, zonder angst voor schade aan uw motorfiets. U vindt hem bij aankomst in Reggio Calabrië bij het uitstappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Messina en Reggio Calabrië?

Als u wilt reizen tussen Messina en Reggio Calabrië met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines, Meridiano Lines of Metromare die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Messina Reggio Calabrië
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Messina-Reggio Calabrië vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Messina en Reggio Calabrië boeken. Meer informatie over Liberty Lines
Meridiano Lines Messina Reggio Calabrië
Meridiano Lines
De veerbootmaatschappij Meridiano Lines verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Messina en Reggio Calabrië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Messina-Reggio Calabrië vergelijken en een Meridiano Lines ticket tussen Messina en Reggio Calabrië boeken. Meer informatie over Meridiano Lines
Metromare Messina Reggio Calabrië
Metromare
De veerbootmaatschappij Metromare verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Messina en Reggio Calabrië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Messina-Reggio Calabrië vergelijken en een Metromare ticket tussen Messina en Reggio Calabrië boeken. Meer informatie over Metromare

Waar vertrekken de veerboten in Messina? Waar komen de boten aan in Reggio Calabrië?

Haven van vertrek in Messina

Liberty Lines, Meridiano Lines of Metromare veerboten vertrekken naar Reggio Calabrië vanuit de volgende havens in Messina:

Messina
Kaart

Haven van aankomst in Reggio Calabrië

De schepen van Metromare, Meridiano Lines of Liberty Lines komen aan in Reggio Calabrië in de volgende havens:

Reggio di Calabria
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Messina en Reggio Calabrië met elkaar verbinden: Liberty Lines, Meridiano Lines en Metromare.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Messina Reggio Calabrië boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Messina en Reggio Calabrië legt u 11 km af.

Om met de boot van Messina naar Reggio Calabrië te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €4 voor de laagste prijs tot €4 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €4.

De eerste ferry vertrekt vanuit Messina om 08:05 naar Reggio Calabrië.

De laatste ferry naar Reggio Calabrië vertrekt meestal om 18:30 vanuit Messina.

Uw Messina naar Reggio Calabrië ferry ervaring

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Messina naar Reggio Calabrië zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met Liberty Lines, Meridiano Lines of Metromare, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Messina tot ontschepen in Reggio Calabrië. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Messina en Reggio Calabrië.

Klaar voor inscheping in Messina

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Messina Reggio Calabrië ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Messina / U moet binnen de door Liberty Lines, Meridiano Lines of Metromare vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Messina. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Messina - Reggio Calabrië / Ga naar de balie van Metromare, Meridiano Lines of Liberty Lines in de ferry terminal van Messina om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Reggio Calabrië / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Messina die u uitnodigen om aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Metromare, Meridiano Lines of Liberty Lines u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Aan boord van het schip tussen Messina en Reggio Calabrië

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Liberty Lines, Meridiano Lines of Metromare schip. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Reggio Calabrië is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Reggio Calabrië:

  • Naderen van de haven van Reggio Calabrië / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Reggio Calabrië binnen manoeuvreert.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Reggio Calabrië Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Reggio Calabrië verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Reggio Calabrië is niet uitgesloten. Eindelijk begint uw verblijf in Reggio Calabrië serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd