Messina
Rechtstreekse reis naar Villa San Giovanni met veerboot, trein, bus
Villa San Giovanni
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Messina naar Villa San Giovanni?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Messina naar Villa San Giovanni? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Messina naar Villa San Giovanni is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Messina naar Villa San Giovanni stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Messina naar Villa San Giovanni ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Metromare of Caronte & Tourist, zodat u de Messina Villa San Giovanni ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Metromare of Caronte & Tourist bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Messina naar Villa San Giovanni te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Messina - Villa San Giovanni

Haven van vertrek
Messina
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Villa San Giovanni
Italië
Calabrië
Afstand
7 km
Veerboot maatschappijen
Metromare, Caronte & Tourist
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Messina naar Villa San Giovanni?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Messina naar Villa San Giovanni kan een handige en aangename optie zijn om in Villa San Giovanni te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Messina naar Villa San Giovanni een ideale manier van reizen is.

Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Messina naar Villa San Giovanni te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Messina Villa San Giovanni overtocht op de Caronte & Tourist of Metromare ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Messina en Villa San Giovanni te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Messina verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Villa San Giovanni vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Messina en Villa San Giovanni zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
Geniet van zeer attent personeel
Het personeel van Metromare of Caronte & Tourist staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Messina verlaat tot het vertrek uit Villa San Giovanni. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Messina en Villa San Giovanni?

Als u wilt reizen tussen Messina en Villa San Giovanni met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Metromare of Caronte & Tourist die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Metromare Messina Villa San Giovanni
Metromare
De veerbootmaatschappij Metromare verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Messina en Villa San Giovanni. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Messina-Villa San Giovanni vergelijken en een Metromare ticket tussen Messina en Villa San Giovanni boeken. Meer informatie over Metromare
Caronte & Tourist Messina Villa San Giovanni
Caronte & Tourist
De veerbootmaatschappij Caronte & Tourist verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Messina en Villa San Giovanni. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Messina-Villa San Giovanni vergelijken en een Caronte & Tourist ticket tussen Messina en Villa San Giovanni boeken. Meer informatie over Caronte & Tourist

Waar vertrekken de veerboten in Messina? Waar komen de boten aan in Villa San Giovanni?

Haven van vertrek in Messina

Metromare of Caronte & Tourist veerboten vertrekken naar Villa San Giovanni vanuit de volgende havens in Messina:

Messina
Kaart
Messina Caronte Tourist Ferries
Kaart

Haven van aankomst in Villa San Giovanni

De schepen van Caronte & Tourist of Metromare komen aan in Villa San Giovanni in de volgende havens:

Villa San Giovanni
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Messina en Villa San Giovanni met elkaar verbinden: Metromare en Caronte & Tourist.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Metromare, Caronte & Tourist.

Tijdens uw overtocht tussen Messina en Villa San Giovanni legt u 7 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd