Milazzo
Rechtstreekse reis naar Alicudi met veerboot
Alicudi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Milazzo naar Alicudi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Milazzo naar Alicudi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Milazzo naar Alicudi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Milazzo naar Alicudi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Milazzo naar Alicudi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Milazzo Alicudi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Milazzo naar Alicudi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Milazzo - Alicudi

Haven van vertrek
Milazzo
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Alicudi
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
85 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Milazzo Alicudi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Milazzo naar Alicudi wilt reizen, variëren de prijzen van €26 voor één persoon als u zonder auto reist tot €163 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Milazzo naar Alicudi route is €70. De gemiddelde vaartijd van Milazzo naar Alicudi is 4 uur 31 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur 5 min over om Alicudi te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 40 min in Alicudi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:30 vanuit de haven van Milazzo. De laatste boot naar Alicudi verlaat de haven van Milazzo om 13:30.

Gemiddelde prijs van een Milazzo naar Alicudi ferry overtocht
€70
Prijsklasse van overtochten Milazzo Alicudi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€26 - €163
Gemiddelde reistijd Milazzo Alicudi
4 uur 31 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Alicudi
06:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Alicudi
13:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Alicudi
09:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Alicudi
16:20

Waarom met de veerboot van Milazzo naar Alicudi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Milazzo naar Alicudi kan een handige en aangename optie zijn om in Alicudi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Milazzo naar Alicudi een ideale manier van reizen is.

Geniet van zeer attent personeel
Tijdens de hele reis van Milazzo naar Alicudi staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Milazzo naar Alicudi te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Milazzo Alicudi overtocht op de Siremar of Liberty Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De Milazzo Alicudi ferry reis is precies het tegenovergestelde. Veerboten van Liberty Lines of Siremar zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Alicudi ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Milazzo en Alicudi?

Als u wilt reizen tussen Milazzo en Alicudi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Milazzo Alicudi
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milazzo-Alicudi vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Milazzo en Alicudi boeken. Liberty Lines verzorgt 3 overtochten per dag naar Alicudi vanuit Milazzo en de reistijd is 2 uur 50 min. Meer informatie over Liberty Lines
2 uur 50 min
3 overtochten per dag
Siremar Milazzo Alicudi
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milazzo-Alicudi vergelijken en een Siremar ticket tussen Milazzo en Alicudi boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Milazzo? Waar komen de boten aan in Alicudi?

Haven van vertrek in Milazzo

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Alicudi vanuit de volgende havens in Milazzo:

Milazzo
Kaart

Haven van aankomst in Alicudi

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Alicudi in de volgende havens:

Alicudi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Milazzo naar Alicudi gaat, duurt het minstens 2 uur 50 min om de 85 km tussen Milazzo en Alicudi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Milazzo en Alicudi) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Milazzo naar Alicudi met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Milazzo en Alicudi met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Milazzo en Alicudi legt u 85 km af.

Om met de boot van Milazzo naar Alicudi te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €26 voor de laagste prijs tot €163 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €70.

De eerste ferry vertrekt vanuit Milazzo om 06:30 naar Alicudi.

De laatste ferry naar Alicudi vertrekt meestal om 13:30 vanuit Milazzo.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd