Milazzo
Rechtstreekse reis naar Panarea met veerboot
Panarea
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Milazzo naar Panarea?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Milazzo naar Panarea? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Milazzo naar Panarea is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Milazzo naar Panarea stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Milazzo naar Panarea ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Milazzo Panarea ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Milazzo naar Panarea te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Milazzo - Panarea

Haven van vertrek
Milazzo
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Panarea
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
49 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
6 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Milazzo Panarea: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Milazzo naar Panarea wilt reizen, variëren de prijzen van €18 voor één persoon als u zonder auto reist tot €128 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Milazzo naar Panarea route is €47. De gemiddelde vaartijd van Milazzo naar Panarea is 3 uur 14 min. De langzaamste veerboten doen er 5 uur 5 min over om Panarea te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 25 min in Panarea aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:00 vanuit de haven van Milazzo. De laatste boot naar Panarea verlaat de haven van Milazzo om 16:00.

Gemiddelde prijs van een Milazzo naar Panarea ferry overtocht
€47
Prijsklasse van overtochten Milazzo Panarea (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€18 - €128
Gemiddelde reistijd Milazzo Panarea
3 uur 14 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Panarea
06:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Panarea
16:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Panarea
07:55
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Panarea
20:45

Waarom met de veerboot van Milazzo naar Panarea?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Milazzo naar Panarea kan een handige en aangename optie zijn om in Panarea te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Milazzo naar Panarea een ideale manier van reizen is.

Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Maak in Milazzo, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Liberty Lines of Siremar en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Panarea beginnen.
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Toch zult u met plezier vanuit Milazzo vertrekken op een Liberty Lines of Siremar ferry die de 49 km naar Panarea aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Panarea bent aangekomen!
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Wanneer u echter in Milazzo aan boord gaat van een Liberty Lines of Siremar ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Panarea beperkt zijn in uw bewegingen. Het is echter raadzaam om de bemanning van Liberty Lines of Siremar te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Milazzo en Panarea?

Als u wilt reizen tussen Milazzo en Panarea met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Milazzo Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milazzo-Panarea vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Milazzo en Panarea boeken. Liberty Lines verzorgt 6 overtochten per dag naar Panarea vanuit Milazzo en de reistijd is 1 uur 30 min. Meer informatie over Liberty Lines
1 uur 30 min
6 overtochten per dag
Siremar Milazzo Panarea
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milazzo-Panarea vergelijken en een Siremar ticket tussen Milazzo en Panarea boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Milazzo? Waar komen de boten aan in Panarea?

Haven van vertrek in Milazzo

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Panarea vanuit de volgende havens in Milazzo:

Milazzo
Kaart

Haven van aankomst in Panarea

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Panarea in de volgende havens:

Panarea
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Milazzo naar Panarea gaat, duurt het minstens 1 uur 30 min om de 49 km tussen Milazzo en Panarea af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Milazzo en Panarea) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 6 overtochten per dag van Milazzo naar Panarea met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Milazzo en Panarea met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Milazzo en Panarea legt u 49 km af.

Om met de boot van Milazzo naar Panarea te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €18 voor de laagste prijs tot €128 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €47.

De eerste ferry vertrekt vanuit Milazzo om 06:00 naar Panarea.

De laatste ferry naar Panarea vertrekt meestal om 16:00 vanuit Milazzo.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd