Milazzo
Rechtstreekse reis naar Santa Maria Salina met veerboot
Santa Maria Salina
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Milazzo naar Santa Maria Salina?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Milazzo naar Santa Maria Salina? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Milazzo naar Santa Maria Salina is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Milazzo naar Santa Maria Salina stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Milazzo naar Santa Maria Salina ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Milazzo Santa Maria Salina ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Milazzo naar Santa Maria Salina te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Milazzo - Santa Maria Salina

Haven van vertrek
Milazzo
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Santa Maria Salina
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
49 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
10 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Milazzo Santa Maria Salina: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Milazzo naar Santa Maria Salina wilt reizen, variëren de prijzen van €19 voor één persoon als u zonder auto reist tot €131 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Milazzo naar Santa Maria Salina route is €48. De gemiddelde vaartijd van Milazzo naar Santa Maria Salina is 2 uur 25 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 50 min over om Santa Maria Salina te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 35 min in Santa Maria Salina aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:30 vanuit de haven van Milazzo. De laatste boot naar Santa Maria Salina verlaat de haven van Milazzo om 14:30.

Gemiddelde prijs van een Milazzo naar Santa Maria Salina ferry overtocht
€48
Prijsklasse van overtochten Milazzo Santa Maria Salina (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€19 - €131
Gemiddelde reistijd Milazzo Santa Maria Salina
2 uur 25 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Santa Maria Salina
06:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Santa Maria Salina
14:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Santa Maria Salina
08:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Santa Maria Salina
18:10

Waarom met de veerboot van Milazzo naar Santa Maria Salina?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Milazzo naar Santa Maria Salina kan een handige en aangename optie zijn om in Santa Maria Salina te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Milazzo naar Santa Maria Salina een ideale manier van reizen is.

Geniet van zeer attent personeel
Tijdens de hele reis van Milazzo naar Santa Maria Salina staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.
Veerboten zijn ideaal voor gezinnen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Milazzo en Santa Maria Salina te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Milazzo verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Santa Maria Salina vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Milazzo en Santa Maria Salina zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De Milazzo Santa Maria Salina ferry reis is precies het tegenovergestelde. Veerboten van Liberty Lines of Siremar zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Santa Maria Salina ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Milazzo en Santa Maria Salina?

Als u wilt reizen tussen Milazzo en Santa Maria Salina met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Milazzo Santa Maria Salina
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milazzo-Santa Maria Salina vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Milazzo en Santa Maria Salina boeken. Liberty Lines verzorgt 10 overtochten per dag naar Santa Maria Salina vanuit Milazzo en de reistijd is 1 uur 30 min. Meer informatie over Liberty Lines
1 uur 30 min
10 overtochten per dag
Siremar Milazzo Santa Maria Salina
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milazzo-Santa Maria Salina vergelijken en een Siremar ticket tussen Milazzo en Santa Maria Salina boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Milazzo? Waar komen de boten aan in Santa Maria Salina?

Haven van vertrek in Milazzo

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Santa Maria Salina vanuit de volgende havens in Milazzo:

Milazzo
Kaart

Haven van aankomst in Santa Maria Salina

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Santa Maria Salina in de volgende havens:

Salina
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Milazzo naar Santa Maria Salina gaat, duurt het minstens 1 uur 30 min om de 49 km tussen Milazzo en Santa Maria Salina af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Milazzo en Santa Maria Salina) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 10 overtochten per dag van Milazzo naar Santa Maria Salina met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Milazzo en Santa Maria Salina met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Milazzo en Santa Maria Salina legt u 49 km af.

Om met de boot van Milazzo naar Santa Maria Salina te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €19 voor de laagste prijs tot €131 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €48.

De eerste ferry vertrekt vanuit Milazzo om 06:30 naar Santa Maria Salina.

De laatste ferry naar Santa Maria Salina vertrekt meestal om 14:30 vanuit Milazzo.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd