Milos
Rechtstreekse reis naar Folegandros met veerboot
Folegandros
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Milos naar Folegandros?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Milos naar Folegandros? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Milos naar Folegandros is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Milos naar Folegandros stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Milos naar Folegandros ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways of Zante Ferries, zodat u de Milos Folegandros ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Milos naar Folegandros te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Milos - Folegandros

Haven van vertrek
Milos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Folegandros
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
46 km
Veerboot maatschappijen
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
55 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Milos Folegandros: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Milos naar Folegandros wilt reizen, variëren de prijzen van €7 voor één persoon als u zonder auto reist tot €280 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Milos naar Folegandros route is €98. De gemiddelde vaartijd van Milos naar Folegandros is 1 uur 37 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 20 min over om Folegandros te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur in Folegandros aankomen. De eerste ferry vertrekt om 05:35 vanuit de haven van Milos. De laatste boot naar Folegandros verlaat de haven van Milos om 14:05.

Gemiddelde prijs van een Milos naar Folegandros ferry overtocht
€98
Prijsklasse van overtochten Milos Folegandros (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€7 - €280
Gemiddelde reistijd Milos Folegandros
1 uur 37 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Folegandros
05:35
Tijd laatste ferry vertrekt naar Folegandros
14:05
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Folegandros
07:25
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Folegandros
15:55

Waarom met de veerboot van Milos naar Folegandros?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Milos naar Folegandros kan een handige en aangename optie zijn om in Folegandros te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Milos naar Folegandros een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Folegandros of waar dan ook te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Milos Folegandros overtocht op de Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries of LANE Sea Line ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Milos-Folegandros naar de buitenruimtes van het schip van LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines of Sea Jets om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Folegandros beginnen.
Uw fiets vervoeren is geen probleem
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U reist met een gerust hart van Milos naar Folegandros, zonder angst voor schade aan uw motorfiets. U stapt in Folegandros op uw fiets om van de boot te stappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Milos en Folegandros?

Als u wilt reizen tussen Milos en Folegandros met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

LANE Sea Line Milos Folegandros
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milos-Folegandros vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Milos en Folegandros boeken. Meer informatie over LANE Sea Line
Zante Ferries Milos Folegandros
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milos-Folegandros vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Milos en Folegandros boeken. Zante Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Folegandros vanuit Milos en de reistijd is 2 uur 30 min. Meer informatie over Zante Ferries
2 uur 30 min
1 overtochten per week
Hellenic Seaways Milos Folegandros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milos-Folegandros vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Milos en Folegandros boeken. Hellenic Seaways verzorgt 1 overtochten per week naar Folegandros vanuit Milos en de reistijd is 2 uur 40 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
2 uur 40 min
1 overtochten per week
ANEK Lines Milos Folegandros
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Milos-Folegandros en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milos-Folegandros vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Milos en Folegandros boeken. Meer informatie over ANEK Lines
Aegean Speed Lines Milos Folegandros
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines is een in Griekenland gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Griekse eilanden en havens op het Griekse vasteland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milos-Folegandros vergelijken en een Aegean Speed Lines ticket tussen Milos en Folegandros boeken. Meer informatie over Aegean Speed Lines
Sea Jets Milos Folegandros
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milos-Folegandros vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Milos en Folegandros boeken. Sea Jets verzorgt 3 overtochten per dag naar Folegandros vanuit Milos en de reistijd is 55 min. Meer informatie over Sea Jets
55 min
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Milos? Waar komen de boten aan in Folegandros?

Haven van vertrek in Milos

LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines of Sea Jets veerboten vertrekken naar Folegandros vanuit de volgende havens in Milos:

Milos
Kaart
Milos
Kaart

Haven van aankomst in Folegandros

De schepen van Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries of LANE Sea Line komen aan in Folegandros in de volgende havens:

Folegandros
Kaart
Folegandros
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Milos naar Folegandros gaat, duurt het minstens 55 min om de 46 km tussen Milos en Folegandros af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Milos en Folegandros) en de veerbootmaatschappij (LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines en Sea Jets). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Milos naar Folegandros met de veerboot.

Er zijn 6 scheepvaartmaatschappijen die Milos en Folegandros met elkaar verbinden: LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Milos Folegandros boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Milos en Folegandros legt u 46 km af.

Om met de boot van Milos naar Folegandros te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €7 voor de laagste prijs tot €280 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €98.

De eerste ferry vertrekt vanuit Milos om 05:35 naar Folegandros.

De laatste ferry naar Folegandros vertrekt meestal om 14:05 vanuit Milos.

Hoe is een Milos naar Folegandros ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Milos en Folegandros eruit zou zien. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways of Zante Ferries, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Milos tot ontschepen in Folegandros. U vindt hier ook praktische informatie over Milos en Folegandros.

Vertrek vanuit Milos met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Milos Folegandros ferry reis begint:

  • Presentatie in de haven van Milos / U dient ruim van tevoren in de haven van Milos aan te komen. Controleer dit bij uw Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries of LANE Sea Line maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Milos - Folegandros / Ga naar de balie van Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries of LANE Sea Line in de ferry terminal van Milos om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Folegandros / In de veerbootterminal van Milos worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines of Sea Jets regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Leven aan boord van de veerboot tussen Milos en Folegandros

Op de schepen van Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries of LANE Sea Line is er voor elk wat wils. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Folegandros is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Folegandros:

  • Naderen van de haven van Folegandros / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Folegandros.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Folegandros Harbour verlaten.
  • Verlaat het schip en Folegandros is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Folegandros kan u een controle geven. Eindelijk begint uw verblijf in Folegandros serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd